Annonce
Kerteminde Ugeavis

Debat: Parkeringspladserne er tabt for evigt

Arkivfoto: Kerteminde Kommune

Læserbrev: For to måneder siden forsøgte jeg at gøre opmærksom på den katastrofe, som jeg betragter det som, at Socialdemokratiet, SF, Venstre og Konservative er ved at sælge byens største parkeringsplads Strandkilen Nord, den ved rådhuset med ca. 100 parkeringspladser til et bofællesskab.

Man spørger sig selv: Hvad tænker de pågældende politikere dog på?

Pladsen er meget benyttet, om sommeren total fyldt, så det har været nødvendigt at inddrage en del af bådpladsen. Den mulighed er nu forsvundet. Forslag om at parkere på pladsen overfor Johannes Larsen Museet som alternativ er vanvittig, hvor skal de besøgende til museet så holde og er i øvrigt alt for langt væk.

Annonce


Katastrofen manglende parkeringsmuligheder kan blive endnu værre.

Hans Petersen


Det er et paradoks, at man havde store betænkeligheder ved at leje to parkeringspladser ud længere henne af Strandvejen til Restaurant Havnen, hvordan kan man så, så let afskrive de 100 parkeringspladser?

Katastrofen manglende parkeringsmuligheder kan blive endnu værre. Man forsøger stadig at sælge strandkilen Syd, hvorved der yderligere forsvinder et antal parkeringspladser.

Det er ufatteligt, at hverken Soc., SF, Venstre eller Kons. kan se hvilke problemer de herved skaber for vore borgere og turister. Parkeringspladserne er tabt for evigt.

Det planlagte byggeri af seniorboliger kan placeres et andet sted. Det kunne evt. placeres på den anden side af Hindsholmvej i forlængelse af bebyggelsen Ved Stranden. Et møde med borgmesteren om sagen var resultatløst.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde Ugeavis

Grundlovsmøde i Venstre

Annonce