Annonce
Kerteminde Ugeavis

Debat: Tåbeligheder kender tilsyneladende ingen grænser - heller ikke i Måle

Arkivfoto: Helle Nordström

Læserbrev:  I pressen hører vi dagligt om den frygt for, at regeringen i Kabul kommer op at slås mod Taliban nu, hvor USA og bl.a. Danmark trækker sig ud af stridighederne.

Muslimske Shiaer er ofte i kamp mod Sunnier, og vi tænker da ofte, hvorfor kan de stridende parter dog bare ikke sætte sig ned ved et bord og forhandle sig til en løsning. Det kan vel ikke være så svært.


Annonce

Tåbeligheder kender tilsyneladende ingen grænser. Heller ikke i Måle. Trist.


Umiddelbart kan der vel ikke drages sammenligninger mellem de ovennævnte stridigheder fjernt fra os - og situationen i Måle, hvor der lægges mange hindringer i vejen for den meget værdsatte bagerbod.

Men resultatet af de lokale forhandlinger mellem kommunen og de involverede parter ser ud til at blive det samme som i Kabul og Mellemøsten. Nemlig: Ingen løsning.

Tåbeligheder kender tilsyneladende ingen grænser -  heller ikke i Måle. Trist.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde Ugeavis

Restaurant investerer i food truck og frygter genåbning i maj: - Det forventes jo, at jeg skal til at stå og gøre politiets arbejde

Kerteminde Ugeavis

Revyskuespiller med en baby på fem en halv uge og snart en premiere: - Jeg kan da godt mærke, at den her 40-årige krop kunne trænge til en lur

Annonce