Annonce
Kerteminde Ugeavis

Hold da op - 150 flyttekasser er pakket ud: Revisionsfirma i nye lokaler

Susanne Nikolajsen (TV) og Charlotte Elwain behøver nu ikke længere at rende op og ned af trapper, når de skal hente dokumenter til deres arbejde, for Kerteminde Revision er nu samlet i ét plan. Foto: Mette Louise Fasdal
Revisionsfirmaet, Kerteminde Revision, på Strandvejen er flyttet en meter og 20 centimeter.

Kerteminde: 1. oktober flyttede Kerteminder Revision en meter og 20 centimeter for at rykke ind i nabobygningen på Strandvejen. Revisionsfirmaet har altid lejet deres mursten på Strandvejene 35, men Charlotte Elwain, der overtog forretningen i 2006, har længe ønsket at eje.

Da hun blev opmærksom på, at de lokaler, hvor Lokal Forsikring tidligere lå ved siden af i nummer 37, blev sat til salg, besluttede hun sig for at slå til.

Selv om hun kun er rykket en kort afstand på Strandvejen, har det alligevel kostet en del muskelkræfter, for med sig ind i de nye lokaler havde hun og hendes ansat, Susanne Nikolajsen, 150 flyttekasser fulde af papirer og arkivbøger.

Annonce

- Da vi så det bjerg af kasser, tænkte vi: Hvor skal vi dog begynde? Alene i køkkenet stod der 47 kasser og ventede på os, fortæller hun.

Flyttekasserne er nu pakket ud, foldet sammen og kørt væk, men der er stadig meget, der mangler at komme på plads. Det kommer til at ske rykvis over de næste uger.


Da vi så det bjerg af kasser, tænkte vi: Hvor skal vi dog begynde? Alene i køkkenet stod der 47 kasser og ventede på os.

Charlotte Elwain, indehaver af Kerteminde Revision


Lejlighed til turister

Kerteminde Revision er nu også blevet samlet i ét plan. Det var ikke muligt før, hvor Charlotte Elwain og Susanne Nikolajsen var nødt til at rende op og ned af trapperne for at hente dokumenter.

Ovenover revisionsfirmaet er der en lejlighed, som Charlotte Elwain nu vil indrette til en lejlighed, som skal lejes ud til turister, fortæller hun.

Indehaveren af Kerteminder Revision er én af dem, der lige siden folkeskolen har vidst, at hun ønskede en fremtid med regneark og talnørderi.

- Jeg var i erhvervspraktik som revisor, og det var bare lige mig, fortæller hun, og derefter gik hun den direkte vej uddannelsesmæssigt til en elevplads i et revisorfirma i Nyborg.

Revisorfirmaet fik senere også en afdeling i Kerteminde, hvor hun flyttede med, og i 2006 købte hun den.

Kerteminde Revisions primære opgave er at lave momsregnskaber for virksomheder, lønindberetninger, årsregnskaber og selvangivelser.

De fleste kunder i revisionsfirmaet er fra lokalområdet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde Ugeavis

Restaurant investerer i food truck og frygter genåbning i maj: - Det forventes jo, at jeg skal til at stå og gøre politiets arbejde

Kerteminde Ugeavis

Se video - Henrik fra Langeskov er danmarksmester og mad-missionær: Han vil lære dig at elske italienernes fattigmandsspise

Annonce