Annonce
Kerteminde Ugeavis

Revydirektør klar med nyt initiativ

Kim Hammelsvang, Betty Glosted og pianisten Ulf Starup er de første, som folk kan møde, hvis de siger ja tak til "K - for kultur." Foto: Bogense Sommercabaret
Kerteminderevyens direktør, Mads Nørby, bor nu i Kerteminde, og han vil derfor gerne drysse mere kultur ud over området.
Annonce

Nordøstfyn: - Kerteminde er jo et vidunderligt sted, og jeg vil i de kommende år investere mere tid og kræfter i revyen, så det giver mening at flytte hertil.

Sådan sagde Kerteminderevyens direktør, Mads Nørby, i maj, da han fortalte, at han og hans hustru flyttede til Kerteminde, hvor de 1. juli overtog et hus på Dosseringen.

Nu er det ikke blot revyen, som han gerne vil bruge nogle flere ressourcer på. Han ønsker også at puste lidt til kulturlivet uden for sæsonen i Kerteminde-området.


Jeg fornemmer, at det er vigtigt, at der sker noget kulturelt, og jeg har jo nogle kontakter.

Mads Nørby, direktør for Kerteminderevyen


Derfor har han nu etableret "K - for kultur," som skal forsyne Kerteminde, Langeskov og Munkebo med kultur ved siden af Kerteminderevyen.

- Jeg fornemmer, at det er vigtigt, at der sker noget kulturelt, og jeg har jo nogle kontakter, jeg kan trække på, forklarer han.

Annonce

Populær kabaret

Det første arrangement er allerede klart. Det er den meget roste kabaret fra Café 44 i Bogense,"I den Nordiske Sommernat," med skuespillerne Kim Hammelsvang og Betty Glosted og med pianist Ulf Starup, der kommer på besøg - først på Tornøes Hotel 16. og 17. oktober og søndag den 18. oktober i Rønninge Forsamlingshus.

Mads Nørby vil sende kultur ud i alle hjørner af Kerteminde Kommune. Arkivfoto: Klaus Knakkergaard

Det er nemlig Mads Nørbys hensigt, at kulturen skal ud i alle hjørner af kommunen, og Rønninge Forsamlingshus har de ideelle rammer, forklarer han og fortæller, at han i Langeskov har fundet gode samarbejdspartnere i Allan Thomsen og Poul Erik Grønfeldt.

- Jeg er nu på udkig efter nogle kontakter i Munkebo, fortæller han.

I november og december er revydirektøren klar med en juleforestilling, hvor han selv spiller sammen med skuespillerne Farshad Kholghi og Lukas Birch.

Mads Nørby understreger, at der ved de forskellige arrangementer bliver taget hensyn til alle corona-restriktioner.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde Ugeavis

Hicham vil sælge hummus og arabiske retter i lille landsby: Folk vil gerne købe noget, de ikke er vant til at spise

Kerteminde Ugeavis

Madklubben samles i Kino

Kerteminde Ugeavis

Johannes Larsen flagede for Brødrene Olsen i Stockholm: Nu har han doneret flaget væk

Kerteminde Ugeavis

Lær at tegne manga

Annonce