Annonce
Der blev spist masser af brød til maden, som så ud til at været et hit hos de fleste børn. Deltagerne kendte ikke menuen på forhånd, men fra Smagens Time var det bestemt, at der skulle bruges kål, frilandskalv og pære i retterne. Foto: Louise Lauritsen
Ugeavisen Kolding

Kål og kalv: Børn spiste gourmet

Forældrene var sendt uden for døren, da der blev holdt Smagens Time på Tyrstrup Kro. Her kunne børn mellem fem og 15 år nyde en treretters menu i selskab med vennerne.

Annonce
  • Louise Lauritsen
    Der blev spist masser af brød til maden, som så ud til at været et hit hos de fleste børn. Deltagerne kendte ikke menuen på forhånd, men fra Smagens Time var det bestemt, at der skulle bruges kål, frilandskalv og pære i retterne. Foto: Louise Lauritsen
  • Louise Lauritsen
    Forretten var spidskålsalat med appelsin, nødder og serrano skinke. De fleste børn spiste op. Foto: Louise Lauritsen
  • Louise Lauritsen
    I begyndelsen sad børnene meget pænt og var helt stille, men efterhånden som maden gled ned, og de blev mere trygge ved hele situationen, så gik snakken livligt omkring bordene. Foto: Louise Lauritsen
  • Louise Lauritsen
    Simon Egestrøm Vesterholm, 5 år //- Min mor spurgte, om jeg ville være med, og det ville jer gerne. Jeg er her sammen med min storebror. Jeg kan godt lide maden og at være ude og spise fint. Jeg er ikke kræsen, så det var også derfor, mor meldte mig til. Min livret er nachos. //Foto: Louise Lauritsen
  • Louise Lauritsen
    Ronja Quist, 8 år //- Jeg er med, fordi min veninde og jeg skulle hygge os lidt sammen. Det var hendes mor, som foreslog, at vi skulle melde os til. Maden er god, men jeg spiser næsten også alt, jeg har aldrig været kræsen. Jeg synes, det er hyggeligt at være med her i dag. Min livret er boller i karry. //Foto: Louise Lauritsen
  • Louise Lauritsen
    Kristan Lindholm, 15 år //- Jeg er her sammen med min klasse fra Alminde-Viuf Fællesskole, vi går i 9.A. Jeg synes, det lød som et spændende arrangement, og det er jo mad, og det er jeg rigtig glad for. Det er hyggeligt at være ude med klassen, og vi taler også om maden. Forretten var god, og menuen ser meget spændende ud. Jeg ser især frem til desserten med porcheret pære, for det har jeg ikke lige prøvet at smage før. Jeg spiser stort set alt, og min livret er mexicanske pandekager.//Foto: Louise Lauritsen
Ugeavisen Kolding

Forrige år lukkede hun Orange Scene: Til sommer tager Jada med Grøn-karavanen

Annonce
Ugeavisen Kolding

Prinsesse åbnede udstilling på Koldinghus - den viser prinsessekjoler fra flere årtier

Annonce
Ugeavisen Kolding

Klumme: Internationale studerende er en gave for Kolding

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Kolding

Morten har pendlet 160 kilometer flere gange om ugen i tre år: Nu slår han rødder i Kolding med nyt job

Ugeavisen Kolding

Endnu flere af os skal køre sammen: 986 har meldt sig til samkørsel på et halvt år

Ugeavisen Kolding

Ildsjæl hædret for sin utrættelige frivillige indsats: Derfor får han prisen

Ugeavisen Kolding

Tidligere håndboldspiller og mægler-kollega er nye på byens boligmarked: - Det er gået over al forventning

Ugeavisen Kolding

Danmarks bedste klejsmed er 21 år og kommer fra Sjølund

Ugeavisen Kolding

Uddannelsessted med 1000 studerende og 140 ansatte får ny rektor

Ugeavisen Kolding

Supermarked købte topmoderne pant-automat: - Det har givet os mange nye kunder - især fra nabobyerne

Ugeavisen Kolding

Kolding-restaurant er med i ny landsdækkende gastronomisk festival

Ugeavisen Kolding

31-årig bliver selvstændig frisør på særligt sted: Nurhan kan klippe dit hår, mens du tanker bilen

Annonce