Annonce
Ugeavisen Kolding

3 du kan glæde dig til

1. Britta! Pressefoto
Programmet er spækket med nye stykker, gæsteforestillinger, gode gensyn og alt muligt andet, der også kommer til at foregå hos Mungo Park Kolding. Her er tre af de stykker, der er store forventninger til i den nye sæson.
Annonce

Mungo Park Kolding har netop præsenteret programmet for den nye sæson. Sæsonen åbner på Kulturnatten med burlesque, jazz og drinks. Her er tre af de stykker, der er store forventninger til det kommende år.

1. Britta!

2. Erhard mod monopolet. Pressefoto

Mungo Park Kolding har før haft held til at tiltrække sig hele landets opmærksomhed med bl.a. opsætningen af Yahya Hassans digte, forestillingen om Dansk Folkeparti og debutstykket om Seest-katastrofen, og der er næppe tvivl om, at mange igen vil kigge mod Kolding, når der den 8. oktober er premiere på stykket "Britta!", der snurrer omkring en af de mest omtalte bedragerisager i nyere tid.

Stykket er sat i scene af Anna Malzer, som er nyansat direktør på søsterteatret i Allerød.

2. Erhard mod monopolet

3. Erna i krig. Pressefoto

Engang for ikke så længe siden stod Lasse Bo Handberg i spidsen for Mungo Park Kolding, og i den kommende sæson er der mulighed for at møde ham igen i egenskab af dramatiker, når teatret viser en opsætning af "Erhard mod monopolet", som den tidligere Mungo-direktør har skrevet manus til.

Gæstespillet spoler tiden tilbage til 1960'ernes Gladsaxe, hvor den daværende borgmester Erhard Jacobsen gik til kamp mod mediegiganten Danmarks Radio.

3. Erna i krig

Mungo Park Kolding rykker teltpløkkerne op og flytter teatret ud i naturen, når der er premiere på "Erna i krig".

Stykket er en dramatisering af Erling Jepsens roman om den første verdenskrig. I stedet for at spille indenfor i Fredericiagade leder teatret efter egnede steder i det sydjyske, hvor man kan spille teater under åben himmel. Det bliver med garanti en helt anderledes oplevelse.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Kolding

Planer om privat nødherberg i Gråbrødregade: Karina vil hjælpe andre hjemløse til et bedre liv

Annonce