Annonce
Ugeavisen Kolding

Ann-Sofie skiftede praktikken ud med job

Ann-Sofie Karoline Würtz kan i dag udfolde sine kreative evner med et job i modebranchen. Privatfoto.
Ann-Sofie Karoline Würtz gik fra åbent hus og praktikplads til et job i modebranchen.
Annonce

Kolding: For Ann-Sofie Karoline Würtz blev et praktikophold hendes vej til et job.

Ann-Sofie Karoline Würtz har altid godt kunne lide at være kreativ og sy. Derfor søgte hun ind på designteknologuddannelsen på EASV i Sønderborg. På uddannelsens fjerde semester var hun i praktik hos modevirksomheden Pieszak i Kolding, hvor hun i dag er ansat som designassistent.

Som så mange andre var Ann-Sofie Karoline Würtz i vildrede omkring, hvad hun ville og hvilken vej hun skulle gå efter gymnasiet. Derfor fik hun arbejde på Bestsellers lager i Haderslev, så hun både kunne tjene penge og overveje fremtiden. Hun arbejdede i afdelingen NOOS (never out of stock) og det var her, at de første frø til hendes fremtidige uddannelsesvalg blev sået.

Annonce

Fra åbent hus til job i modebranche

- Jeg har altid været en kreativ person og kunne lide at arbejde med mine hænder. Jeg har siden, at jeg var barn holdt meget af at sy - og samtidig har modeverden interesseret mig lige så længe, som jeg kan huske. Derfor ville jeg gerne tage en uddannelse, hvor jeg kunne udfolde mig kreativt, fortæller Ann-Sofie Karoline Würtz, som faldt over designteknologuddannelsen til et åbent hus-arrangement på EASV.


Jeg har altid været en kreativ person og kunne lide at arbejde med mine hænder. Jeg har siden, at jeg var barn holdt meget af at sy - og samtidig har modeverden interesseret mig lige så længe, som jeg kan huske. Derfor ville jeg gerne tage en uddannelse, hvor jeg kunne udfolde mig kreativt.

Ann-Sofie Karoline Würtz


I dag er Ann-Sofie derfor klar til et job i modebranchen. Udover det kreative gav uddannelsen også Ann-Sofie Karoline Würtz et rigtigt godt indblik i modeverden og hvad et fremtidig job i netop den branche kan byde på.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce