Benjamin udvider sit bageri i Bjert: Får fem gange så meget plads at boltre sig på
Benjamin Wolters er en af dem, som har nørdet med at bage med surdej i rigtig mange år. Han åbnede sit eget lille bageri som en del af Bjert Gamle Brugs for snart to år siden, og nu er tiden så moden til at udvide.
Copy link address
Mathilde Nygaard Jespersen mnyje@jfmedier.dk
Annonce
Benjamin Wolters har interesseret sig for at bage med surdej igennem mange år, men det var i marts 2020, at han for alvor kastede sig ind i at gøre det til sin levevej. Han er oprindeligt uddannet kok og har de seneste ti år arbejdet med at bage på fuldtid. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen
Benjamin Wolters har igennem knap to år haft sit lille bageri som en del af Bjert Gamle Brugs, hvor han også har solgt sit surdejsbrød. Han håber at kunne åbne sit nye udvidede bageri i starten af det nye år. Arkivfoto: Mads Dalegaard