Annonce
Ugeavisen Kolding

Bianco og Imerco har åbnet pop up-lagersalg i storcentret

Hos pop up-butikken Bianco & Friends i Kolding Storcenter kan man i øjeblikket handle sommervarer til ekstra lave priser. Foto: Louise Lauritsen
Annonce

Kolding: Ikke nok med, at sommerudsalget er i fuld gang i mange butikker, så er der også åbnet et par ekstra lagersalgs-forretninger i Kolding Storcenter, hvor butikkerne prøver at komme af med nogle af de varer, som har hobet sig op under corona-nedlukningen.

Det gælder butikken Bianco & Friends, som er åbnet i centrets Orange Gade ved siden af H&M. Butikken er en midlertidig pop up. Den åbnede i slutningen af maj og kommer samlet til at have åbent i seks uger, altså til udgangen af juni.

- Det er for at give lidt ekstra omsætning og få solgt ud af nogle af de varer, vi har på lager, fortæller salgsassistent Jeanette Yde.

Her finder man blandt andet sko fra Bianco, tøj fra Cashott og hudpleje fra Meraki.

Annonce

Også ekstra Imerco

Imerco har to butikker i Kolding Storcenter, men kæden har i øjeblikket også yderligere et lagersalg, som er rykket ind i et tomt lokale i Gul Gade, hvor de to andre Imerco-butikker i forvejen holder til.

- Centret havde nogle ekstra tomme lokaler, som vi fik lov til at låne. Og vi havde en del sommervarer, som vi ikke var kommet af med på grund af coronanedlukningen, så vi er nødt til at tænke kreativt, fortæller butikschef Maria Larsen.

I butikken finder man blandt andet møbler, puder og plaider. Imercos lagersalg åbnede 11. juni og har foreløbig åbent til 30. juni.

Imerco Home har åbnet et popup lagersalg i Kolding Storcenter. Foto: Louise Lauritsen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce