Annonce
Ugeavisen Kolding

Brødre bag restaurant-succes: Vi er klar til Kolding

Labi (til venstre) og Armend Memeti er klar til at slå døren op til deres helt nye italienske restaurant på Banegårdspladsen i Kolding. Her er der lagt vægt på moderne italiensk indretning med designermøbler og mosvægge. Fratelli åbner tirsdag 24. september. Foto: Louise Lauritsen
Efter fem måneders ombygning åbner Labi og Armend Memeti den italienske Ristorante Fratelli på Banegårdspladsen i Kolding tirsdag 24. september.
Annonce

Kolding: - Vi føler allerede her kort før vi åbner, at det her er en succes.

Labi Memeti glæder til at præsentere den nybyggede Ristorante Fratelli for Kolding på premieredagen tirsdag 24. september.

Og allerede inden dørene går op, er der kommet godt med bookinger i kalenderen, blandt andet tre julefrokoster.

- Vi har mærket en kæmpe opbakning fra byens side til det her projekt. Både fra kommunen med at få alle tilladelser på plads og fra folk, som nysgerrigt har kigget ind og fulgt med i byggeriet, fortæller Labi.

Og det har været en stor omgang at bygge det tidligere fysioterapi- og træningscenter på Banegårdspladsen 2 om til en italiensk restaurant med stort køkken, 150 siddepladser og en vinkælder med plads til selskaber på 30 personer. Håndværkerne har knoklet på adressen siden maj, og til foråret bliver der suppleret med udeservering på pladsen foran restauranten.

- Det er anden gang, vi gør det her. Vores første restaurant i Haderslev byggede vi også fra bunden, så vi har prøvet det før. Og det passer godt med vores koncept om, at vi serverer hjemmelavet mad, hvor vi har lavet alt selv, fordi det er vores passion, forklarer Labi.

Vi har mærket en kæmpe opbakning fra byens side til det her projekt. Både fra kommunen med at få alle tilladelser på plads og fra folk, som nysgerrigt har kigget ind og fulgt med i byggeriet.

Labi Memeti

Annonce

Moderne stil

Der har været en arkitekt på ombygningen, men selve indretningen af restauranten og valg af interiør har medejer Armend Memeti stået for. Han har blandt andet fået installeret vægge med levende mos.

- Vi vil gerne vise den moderne side af Italien, så derfor har vi taget sådan nogle lidt anderledes elementer ind, forklarer Armend.

I køkkenet dominerer en stor rød brændefyret stenovn, som skal bruges til at bage pizza i. Derudover er restauranten blandt andet udstyret med særskilt pastakøkken, dessertvitrine og et køleskab til at modne kød i. Vinen på kortet er af egen import fra Italien.

- Den succes, vi har i Haderslev, kan vi mærke nok skal komme i Kolding også. Vi er ikke i tvivl om, at byen vil tage godt mod os, lyder det samstemmende fra brødrene.

Der er ansat mellem 15-20 medarbejdere til restauranten, som har åbnet fra kl. 17 til 22 alle dage i ugen.

Der er ansat 15-20 medarbejdere til den nye restaurant, som vil have italienere i køkkenet. Her laver man både sin egen pasta og pizza helt fra bunden. Foto: Louise Lauritsen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce