Annonce
Læserbrev

Brug ikke VC I FOA

Annonce

Læserbrev: Partibogstaver vi ikke burde stemme på.

Endnu engang skal forskellige almene boligselskaber til repræsentantskabsmøder. Denne gang drejer det sig ikke om tiltag vedr. at redde diverse afdelinger fra den forkvaklede indvandrings -og integrationspolitik som regeringerne igennem tiderne har ført i Danmark. Det drejer sig ikke om Kolding Kommunes perspektivløse udnyttelse af deres ret til at råde over 25 % af de almene boliger og som dermed har været medvirkende til at skabe de ghettoer som beboerne/boligforeningerne nu skal kæmpe os ud af.

I den ghetto, som jeg nu bor tættest på, Skovparken/Skovvejen, drejer det sig om seks personer med dom og 35 personer uden arbejde. Det er det, som er forskellen på en ghetto og en normal boligafdeling. Ganske få årsager til at vi skal bruge i omegnen af 800 mio. på renoveringen.

I lyset af dette afholder vi nu et ordinært repræsentantskabsmøde, i ånden ”same procedure as last year”.

Men hvor længe vil vi som beboer og boligforeningerne egentlig være dem, der skal betale for regeringer og kommuners fejlslagne planlægning. Lad os nu tænke at Skovparken/Skovvejen forbedrer sine tal og dermed kommer under værdierne for en ghetto. Vil folketinget/regeringen (den kommende) så annullere den fremadrettede nedbrydning med deraf følgende tvangsforflytninger? Siger regeringen nej, skal vi så bare acceptere det også?

Boligforeningerne vil: Blive så længe ved forhandlingsbordet som muligt for at få indflydelse. Vil gerne have at vi som beboer råber op om uretfærdighederne. Få tilladelser til at bygge lige så mange nye boliger andet sted, som de der rives ned. (vil de holde sammen pris som de der fjernes)

Til dette spørger jeg: Hvilken indflydelse har boligforeningerne egentlig haft indtil nu? Meget lidt, man har indtil nu bare fulgt trop. Skal det kun være beboerne som råber, jeg mangler boligforeningernes stemme. Hvor skal vi stemme til det kommende folketingsvalg. Hvis vi mener noget med vores modstand mod ghettoplanen, så skal vi ikke stemme på Venstre - Konservative - Liberal Alliance - Socialdemokratiet - Socialistisk Folkeparti.

Med andre ord undlad at stemme på partibogstaverne V – C – I – A – O – F. (Husk det som VC I FOA eller VC I AOF). Hold dig beredt til at udføre civil ulydighed, det er jo din bolig der skal væk.

Skovparken i Kolding. Foto: Søren Gylling
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce