Annonce
Ugeavisen Kolding

Café Razz: Vi kunne lige så godt have haft lukket helt

Michael Vigsø (t.v.) og Rasmus Jørgensen fra Cafe Razz i Kolding er klar til at åbne cafeen på Låsbybanke igen. Privatfoto
Michael Vigsø fra Café Razz i Kolding er positivt overrasket over, hvor stor opbakning der har været fra koldingenserne til takeaway fra cafeen. Men rent økonomisk har det ikke gjort den store forskel.
Annonce

Kolding: Da Sundhedsstyrelsen i weekenden meldte ud, at det nu er tilstrækkeligt med en meters afstand til andre, besluttede Michael Vigsø fra Café Razz på Låsbybanke, at spisesteder genåbner så snart det er tilladt, nemlig mandag 18. maj.

- Vi vil gerne i gang igen. Nu har vi gået i to måneder og har haft lukket, bortset fra lidt takeaway. Men vi tror, at danskerne gerne vil ud igen. Det koster mange penge at trykke på knappen – men vi tror på det.

Han roser koldingenserne for at bakke op om cafeens initiativ med takeaway.

- Det har overrasket os positivt. Vi åbnede for takeaway ret hurtigt, fordi vi ville holde drift i nogle af vores folk og havde varer på hylderne, som vi gerne ville afsætte. Og så håbede vi, at det ville lykkes. Hvis vi laver regnestykket, så tror jeg, at det lige så godt kunne have svaret sig at holde helt lukket.

Vi åbnede for takeaway ret hurtigt, fordi vi ville holde drift i nogle af vores folk og havde varer på hylderne, som vi gerne ville afsætte. Og så håbede vi, at det ville lykkes. Hvis vi laver regnestykket, så tror jeg, at det lige så godt kunne have svaret sig at holde helt lukket.

Michael Vigsø, Café Razz

Annonce

Overlever

Cafeen har ikke fyret ansatte, men har sendt medarbejdere hjem. Den har dog endnu ikke modtaget lønkompensation, men har ansøgt.

- Hvis vi ikke får den hjælp fra staten, så var det ikke sikkert, at vi var her bagefter. Det er generelt med de pakker, der er der.

Overlever I?

- Ja, det vil jeg sige, at vi gør. Men det kræver også, at folk kommer ud igen og vil bruge nogle penge, og det tror jeg, at de vil, siger Michael Vigsø.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce