Det er den tid på året, hvor vi spiser allerflest brunkager. Men hvilken er så den bedste? Det er der helt sikkert mange holdninger til, og derfor har redaktionen på Ugeavisen testsmagt fem forskellige udgaver.
Copy link address
Rene Aunsbjerg Fogh raf@jfmedier.dk
Annonce
Del med andre:
Copy link address
-
På fadet her ses alle de forskellige brunkager, som redaktionen har smagt på. De er alle købt hos forskellige bagerier i Kolding, ud over den klassiske fra Karen Volf. Foto: René Aunsbjerg Fogh -
Brunkagen fra Ølands Surdejsbageri er den dyreste, der blev smagt på, med en pris pr. 100 gram på mere end 32 kroner. Men her hænger pris og kvalitet også godt sammen, da det er den brunkage, som panelet bedst kunne lide. Foto: René Aunsbjerg Fogh -
Hos Seest Bageri betaler man 24 kroner pr. 100 gram brunkager, men her får man så også en kage, der ligner den gængse brunkage, ligesom den har god smag blandt andet af anis. Foto: René Aunsbjerg Fogh -
Det er ikke en wow-oplevelse, man får i brunkagen fra Roxy Bageriet, mener panelet. Men den er en udmærket kage, som man får til 18 kroner pr. 100 gram. Foto: René Aunsbjerg Fogh -
Karen Volf kan altså noget, når det hedder brunkager. Og yderligere er det den største mængde brunkager, man kan købe blandt de testede til den billigste pris - 8 kroner pr. 100 gram giver man. Foto: René Aunsbjerg Fogh -
I Gertz' tilfælde hænger pris og kvalitet ikke helt sammen, for i panelets smag var denne ikke særligt god. Man giver 20 kroner pr. 100 gram for deres brunkager. Foto: René Aunsbjerg Fogh