Annonce
Ugeavisen Kolding

Debat: Det Konservative Folkeparti i Kolding undsiger folkeskolen

Christian Haugk

Læserbrev: Det Konservative Folkeparti har via Ole Kærup haft et læserbrev i JydskeVestkysten mandag den 15. maj. Jeg skal da lige love for at partiet - som oven i købet med deres ene byrådsmedlem Knud Erik Langhoff er repræsenteret i børne- og uddannelsesudvalget i kommunen - er ude med riven: Den kontrære, rigide og fodformede folkeskole - en parkeringsplads for børn, mellem forældrenes morgenmad og aftensmad", sådan lyder meldingen fra den konservative Ole Kærup, der heller ikke mener, at forældrene er engagerede i folkeskolen.

Det er ekstremt provokerende og vidner i den grad om mangel på respekt for den enorme indsats, der hver dag ydes i det, der faktisk er nogle af Danmarks bedste folkeskoler.

Lærere, pædagoger, ledere, servicefolk, forældre og eleverne selv - alle yder en stor indsats og der udvikles og skabes positive forandringer konstant. Alt sammen i forsøget på hele tiden at skabe de bedste muligheder for de børn, det handler om. Det ville Ole Kærup vide, hvis han satte sig bare en lille smule ind i sagerne.

Som formand for børne- og uddannelsesudvalget vil jeg gerne opfordre Det Konservative Folkeparti til ikke at tale ned til de mange gode kræfter, der hver eneste dag yder en stor og dedikeret indsats på kommunens fremragende skoler.

At Det Konservative Folkeparti vil modarbejde folkeskolerne er deres valg. Men det kan godt ske på en både oplyst og respektfuld måde.

Annonce
Annonce
Ugeavisen Kolding

Vores fremtid i fokus

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Kolding

Mustafa brød med islam og stiftede forening for at hjælpe eks-muslimer: Jeg er nødt til at tage kampen for alle dem, der ikke selv kan

Annonce