Annonce
Ugeavisen Kolding

Debat: Drop nu retorikken Venstre - kom ind i kampen

Andy Pedersen

Læserbrev: Så kunne man igen læse i avisen forleden, at en Venstre-kandidat i debatindlægget "Fremtidens Folkeskole" vil have "verdens bedste folkeskole" i Kolding. Den evige gavebod med gode intentioner i valgkampen vil ingen ende tage. Stod det til mig, pakkede vi de fine ord i læserbreve væk, og tog tyren ved hornene.

Jeg kan kun gentage, hvad vi ved, er fakta, nemlig at Koldings folkeskoler fortsat mangler midler. Lærerforeningen har tidligere fortalt, at vi mangler hele 35 mio. kroner til vores folkeskoler. Så kan man komme nok så meget med intentioner om frihed, kvalitet og innovation, men når man malker skolerne for penge, får man kun en ringere folkeskole.

Derfor vil jeg anbefale jer at se igennem valgkampens fine intentioner og i stedet se på handling og konkrete tiltag efter 21. november. Politikerne i byrådet skal ikke kun måles på retorik og intentioner, men på konkret handling. Det er, hvad vores folkeskoler har brug for.

Den eneste grund til at vores skoler fortsat er godt med på målinger er engageret personale,godt arbejde på skolerne, og ikke noget der kan tilskrives et byråd, som har skåret på vores skoler. Så kom ind i kampen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Kolding

Budget med bagsider

Ugeavisen Kolding

Lidt mere velfærd

Annonce