Kolding/Vejle: Camilla Lysen har været selvstændig i fem år, men hendes cateringfirma Den Lille Kok har levet en omskiftelig tilværelse.
Hun åbnede firmaet for fem år siden i Smidstrup Forsamlingshus, som hun forpagtede. Men her var køkkenet for slidt og for lille, og derfor rykkede Camilla Lysen tre år senere til langt større rammer i Kolding.
Men endnu engang må den 33-årige kok, der bor med datteren, niårige Aimee i Skibet, pakke gryder, pander og alt andet køkkengrej i flyttekasser. Den Lille Kok har hjemme i bygningen, der også huser Zleep Hotel, det tidligere Hotel Tre Roser i Kolding. Men som tidligere omtalt er bygningen solgt og skal rives ned, og i stedet skal der opføres et plejecenter på grunden.
Derfor står Camilla Lysen uden arbejdsmæssigt tag over hovedet fra 31. januar, men nu har hun fundet et nyt logi til sit inventar og sine ansatte.
Nu kommer der ro på
De får base i Vejle Golf Club, hvor kokken har forpagtet klubbens køkken og restaurant med virkning fra 1. marts.
- Vi begynder så småt at flytte tingene ud i golfklubben her i januar, så vi kan køre catering-delen og frokostaftalerne videre derfra efter 1. februar. Men vi åbner først som alacarte restaurant 1. marts, fortæller Camilla Lysen.
Hun glæder sig til at lande et nyt sted og til at møde de mange mennesker, der har deres faste gang i golfklubben.
- Og så glæder jeg mig til, at der kommer ro på, og vi nu flytter til et sted, som ikke lige skal rives ned. Det bliver en spændende og sjov udfordring, og jeg glæder mig til at åbne restaurant. Det var også planen i Kolding, men alt blev lukket ned af coronaen 11 dage efter, at jeg var flyttet i de nye lokaler, fortæller forpagteren, der er født og opvokset i Grønninghoved, men har boet i Vejle de seneste 10 år.