Annonce
Ugeavisen Kolding

Efter overraskende god start: Spisested i midtbyen udvider med afdeling i Kolding Storcenter

I august åbnede Jens Dao det vietnamesiske spisested Xin Chao i Slotsgade. Allerede nu er han klar til at åbne afdeling nummer to af konceptet. Om der kommer flere, tør han ikke spå om endnu. Arkivfoto: Steffen Nielsen
Det vietnamesiske spisested Xin Chao er på bare tre måneder kommet så godt i gang, at folkene bag udvider med endnu en afdeling.
Annonce

Kolding: - Efter vi åbnede i Kolding, har vi fået kæmperespons fra alle. Byen har taget rigtig godt imod os, meget bedre end vi havde forventet.

Jens Dao er ovenud tilfreds med begyndelsen på tilværelsen som restauratør i Kolding.

I slutningen af august åbnede den unge tandtekniker det vietnamesiske spisested Xin Chao i Slotsgade sammen med to familiemedlemmer, og de første måneder har altså været så gode, at de nu arbejder på at åbne anden afdeling af spisestedet i Kolding Storcenter.

- Vi kan godt lide at lave mad, og der er så stor efterspørgsel på det, vi laver, så vi må gøre noget rigtigt, og derfor prøver vi med Kolding Storcenter. Vi vil gerne åbne til december, men vi ved ikke præcist endnu, hvornår det bliver, siger Jens Dao.

Den nye afdeling af Xin Chao kommer til at ligge i Strøggaden mellem butikkerne Skoringen og 3-mobil, og indretningen kommer til at minde om streetfood.

- Det bliver med nogle bænke, så der bliver plads til en del flere end her i midtbyen, forklarer Jens Dao, som tilføjer, at der naturligvis er plads til færre gæster under de nuværende corona-restriktioner.

Annonce

Masser af smag og duft

Menuen på den nye Xin Chao bliver mere eller mindre identisk med den, som der har været succes med i Slotsgade.

- Vi vil gerne lave noget mad, som er flot, og som smager, ligesom det vores mor laver. Det er mad med mange krydderier og masser af duft og smag, fortalte Jens Dao ved åbningen af den første Xin Chao.

Ud over maden byder det nye spisested i storcentret også på det populære bubble tea - præcis ligesom moderrestauranten i Slotsgade.


Vi kan godt lide at lave mad, og der er så stor efterspørgsel på det, vi laver, så vi må gøre noget rigtigt, og derfor prøver vi med Kolding Storcenter.


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Kolding

En anbefaling

Annonce