Annonce
Læserbrev

Er glasset halvt fyldt eller halvt tomt?

Annonce

Læserbrev: Svar på Knud Erik Langhoffs læserbrev.

Nogen, der drømmer om plads i byrådet igen, leder konstant efter hår i suppen og områder, hvor man kan mene noget andet end det siddende byråd. Det er der naturligvis stor forståelse for. For hvis man ønsker at komme tilbage i byrådet, skal man jo også gøre noget andet, end man plejer.

Sidste gang ”hår-i-suppen” er en kritik af økonomistyringen. Tirsdag morgen havde byrådet kvartalsgennemgang af budget 2020, og her kunne vi netop se, hvordan vores tætte budgetopfølgning har medført positive forventninger til 2020-regnskabet. Forbrugsprocenten er væsentligt lavere pr. 30. april end de seneste tre år. Den samlede udgift er 26 mio. kr. lavere end på samme tid som sidste år. Vi har lært af fortidens fejl og den meget stramme styring giver nu pote.

Vi afventer selvfølgelig, hvilke konsekvenser Coronaen har på vores regnskab. Vi er blevet lovet fuld kompensation af regeringen men har allerede afsat en stor del af vores budgetreserve til arbejdsmarkedsområdet for at være sikre. Det har vi gjort, fordi ledigheden i Kolding ligger over landsgennemsnittet, da vi har været særlig hårdt ramt i Kolding på grund af vores erhvervssammensætning.

Til forskel fra andre er min største bekymring lige pt. at der er politiske partier, der syntes det går SÅ godt, at vi bør slippe grebet en smule.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce