Annonce
Ugeavisen Kolding

Erfaren uddeler er ny mand i spidsen for Superbrugsen i midtbyen

36-årige Troels Hansen har særligt en stor interesse for både vin og portvin, og han håber, at det også er noget, som kunderne vil ligge mærke til i butikken i midtbyen, hvor han fra 1. januar er den nye brugsuddeler. Arkivfoto: Michael Svenningsen
Det var egentlig planen, at Troels Hansen skulle have været smed, men problemer med at finde en praktikplads og et samtidigt tilbud om en elevplads hos SuperBrugsen gjorde, at han i stedet havnede i butik. Fra 1. januar er han ny uddeler i brugsen i midtbyen.

Kolding: Det er en særdeles erfaren mand, som 1. januar havde første arbejdsdag som ny uddeler i Superbrugsen i midtbyen. Siden Troels Hansen var 15 år gammel, har han nemlig været at finde langs butikshylder og ved kølediske i en dagligvarebutik.

- Jeg startede som servicemedarbejder for nu 21 år siden, og så har jeg ellers stille og roligt arbejdet mig op, siger Troels Hansen og fortsætter:

- For så blev jeg tilbudt en elevplads, jeg har været salgsleder og souschef, og så blev jeg så sidenhen uddeleler, forklarer Troels Hansen, som siden 2017 har været uddeler i Superbrugsen i Juelsminde og også har været i butikker i Løsning og Børkop.

Annonce

Arbejde med unge

Egentlig var det slet ikke en del af planen, at Troels skulle ende med at arbejde i butik. Han var nemlig godt i gang med at tage uddannelse som smed.

- Jeg havde taget hovedforløbet og skulle så forsøge at finde praktikplads. Det viste sig, at det var svært at finde, og så blev jeg tilbudt en elevplads i brugsen, og så har jeg sådan set været her lige siden, siger Troels Hansen og fortsætter:

- Så man kan godt sige, at det lidt var en tilfældighed, at jeg endte i butik, men jeg er i den grad blevet glad for det, siger han og forklarer videre, at det særligt er kontakten med kunderne, som han holder af ved arbejdet:

- Alt, hvad der hedder kontorarbejde, klarer jeg gerne om aftenen, så jeg kan være mest muligt ude i butikken, for jeg kan godt både lide kontakten med kunderne hver dag, og jeg kan godt lide også at arbejde med unge mennesker som ungarbejdere eller elever, som man bare kan se, hvordan de vokser med opgaven, når de bliver givet noget ansvar, siger Troels Hansen.

Annonce

Forkærlighed for vin

Troels Hansen bor i Andkær ved Vejle sammen med sin hustru og deres tvillingepiger, og foruden familien og arbejdet i Superbrugsen, så går tiden særligt med både at se fodbold og håndbold, og så har Troels særligt også en stor interesse for både vin og portvin.

- Jeg har en vinkælder, hvor jeg går og hygger mig en gang imellem, og så håber jeg da også, at kunderne vil kunne mærke, at det er noget, jeg går meget op i, siger Troels Hansen og forklarer videre, at han glæder sig til rigtig at komme i gang med arbejdet i den nye butik:

- Jeg trængte til nogle nye udfordringer, og så synes jeg, at butikken i Kolding har en helt fantastisk placering, for der kommer rigtig mange forbi der hver dag, siger Troels Hansen og fortsætter:

- Samtidig er det en forholdsvis ny butik med nyt inventar, så jeg glæder mig rigtig meget til at komme til Kolding og se, om jeg kan få endnu flere til at dreje ind forbi os, siger Troels Hansen.

Den nu tidligere brugsuddeler i Superbrugsen i midtbyen Kasper Bjørklund nåede at være i spidsen for butikken i halvandet år, men er fra årsskiftet skiftet videre til en anden stilling uden for kæden.

Alt, hvad der hedder kontorarbejde, klarer jeg gerne om aftenen, så jeg kan være mest muligt ude i butikken, for jeg kan godt både lide kontakten med kunderne hver dag, og jeg kan godt lide også at arbejde med unge mennesker som ungarbejdere eller elever, som man bare kan se, hvordan de vokser med opgaven.

Annonce
Ugeavisen Kolding

Aktivitetsbane i Vonsild bliver realitet efter donation fra Salling Fondene

Annonce
Ugeavisen Kolding

Dansk crooner og svensk sangerinde giver koncert på Godset

Annonce
Ugeavisen Kolding

Se billederne: Kronprinsesse Mary i Kolding før stor udstilling om kronprinsesserne

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Kolding

I november vandt hun stor talentpris: Nu er Mekdes fra Kolding klar med sit første album

Ugeavisen Kolding

Underviser fra specialskole i Vonsild kan blive Danmarks Sejeste Idrætslærer

Ugeavisen Kolding

Estisk jazzsangerinde giver koncert på Godset

Ugeavisen Kolding

To års aflysninger har ikke taget modet fra Streetfood Kolding: Nu er årets datoer klar

Ugeavisen Kolding

Grev Dracula besøger Comwell Kolding Teater

Ugeavisen Kolding

Haveklumme: De brogede blade

Ugeavisen Kolding

Sarkasme kan blive en tikkende bombe under parforholdet

Ugeavisen Kolding

Trods corona-restriktion og afstand: Kønssygdom stortrives i landsdelens største byer

Ugeavisen Kolding

Madbloggeren Johan har anmeldt nogle af verdens bedste restauranter: - Det er blevet værd at gå ud i Kolding

Ugeavisen Kolding

Den Lille Kok skal rives ned: Nu flytter Camilla firmaet fra Kolding til Vejle

Ugeavisen Kolding

Trapholt præsenterer udstilling inspireret af coronapandemien

Ugeavisen Kolding

Mystiske fodspor og vandhaner der tænder af sig selv: Ansatte på byens egnsteater er ikke i tvivl - det spøger

Annonce