Annonce
Ugeavisen Kolding

Glemmer vi de unge?

Læserbrev: Det undrer mig, at Kolding Kommune har et faldende antal borgere set i sammenligning med vore nabokommuner. Når jeg går tur i Christiansfeld, ser jeg mange mennesker. Det er helt tydeligt, at Brødremenighedens Christiansfeld tiltrækker turister. Og at turisterne synes, at Kolding Kommune har noget at byde på med Unescobyen. Jeg har tænkt på, om det kan skyldes, at bystyret har været mere interesseret i turister med f.eks. Kongernes Samling end at give tilbud til kommunens borgere.


I Christiansfeld er der et godt udbud af idrætsaktiviteter for børn og unge.


Annonce

I Christiansfeld er der et godt udbud af idrætsaktiviteter for børn og unge. Men ud over Ungdomsskolens klubtilbud er der ikke meget andet. For mig at se mangler der tilbud til de mere kunstneriske anlagte eller de foreningsløse unge.

Haderslev har en skater-dome. I Kolding Kommune kunne vi godt bruge lignende tilbud, og det måtte gerne ligge i Christiansfeld. I det hele taget synes jeg, at der mangler mere frie tilbud til de alle kommunens unge. Steder hvor fællesskabet kan dyrkes, mens de unge går i folkeskolen, og når de går i gang med en ungdoms- eller videregående uddannelse.

Måske er der brug for ”Ungdomsværesteder” eller ” De studerendes hus”. Er det mon forklaringen på, at de unge ikke slår sig ned i Kolding Kommune.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce