Annonce
Ugeavisen Kolding

Godset rammes af hvid jul med brune nuancer

Farshad Kholgi og Lukas Birch står for løjerne i juleshowet Hvid jul - med brune nuancer, der kan ses på Godset. Pressefoto.
Annonce

Kolding: Kolding Teaterforening præsenterer forestillingen Hvid jul – med brune nuancer på Godset tirsdag den 1. december.

Det er Farshad Kholgi og Lukas Birch, der står for løjerne og fortællingen om det hidtil ukendte evangelium, Herbergets evangelium.

Vi kender alle evangeliet om Jesu fødsel, men ingen kender Herbergets evangelium. Dette evangelium - der netop er blevet fundet i forbindelse med udgravningerne til den nye metro mellem Betlehem og Ishøj, kaster lys over, hvorfor alle værelserne var optaget på herberget, så jødernes konge måtte fødes i en fugtig stald.

Alt det og meget mere får man svar på i mødet med herbergets ejer, Hr. Berg, og hans ansatte på en travl nat for cirka 2020 år siden.

Der er med andre ord lagt op til et politisk ukorrekt juleshow af bibelske dimensioner.

Forestillingen begynder kl. 19.30 og billetter kan købes på billetten.dk og koster 160 kr. Prisen for unge under 25 år er 130 kr.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Kolding

Mustafa brød med islam og stiftede forening for at hjælpe eks-muslimer: Jeg er nødt til at tage kampen for alle dem, der ikke selv kan

Ugeavisen Kolding

Hvem tager ansvaret?

Annonce