Annonce
Læserbrev

Debat: Kan kun ryste oå hovedet af Pierre Legarths anklager

Annonce

Læserbrev: Pierre Legarth har begået en velskreven og ganske god, omend meget dyster analyse af konsekvenserne på nedlukningen af DK ifm Covid 19 i Ugavisen d 12 maj 2020. Jeg er enig i, at prisen for samfundet bliver høj, hvor høj kan man vel dårligt vurdere endnu, men jeg er sikker på, at vores forbrugs- og livsmønster vil være ændret ihvertfald for en tid. Det vil være en stor udfordring for mange brancher, som P.L. ganske rigtigt skriver. Jeg læste med interesse den oplysende klumme lige indtil sidste afsnit, hvor det reelle budskab kom: Det hele er Socialdemokraternes skyld.

Som "gennembrændt" (et udtryk P.L. bruger i sin klumme om Mette F.) liberalist kommer P.L. med anklager mod Mette Frederiksen, som man kun kan ryste på hovedet af.

Jeg er tilfreds med, at det ikke var den forhenværende beslutningslammede såkaldte regering, der har haft ansvaret med lynhurtigt at beslutte diverse hjælpepakker.

P.L. skriver, at Statsministeren har skræmt befolkningen for at maksimere partistøtten, efter min opfattelse var det nu medierne, der skræmte mig. Med tilsvejsede døre i Wuhan, militærkøretøjer der fragtede lig ud af italienske byer, massegrave i New York bl.a. Jeg ved jo ikke om P.L. er i besiddelse af den sundhedsfaglige indsigt, der gør, at han kan konstaterer, at den svenske vej er den rigtige vej, jeg har ikke, og det kan vel dårligt konkluderes endnu da der ingen facitliste findes over en verdens omspændende pandemi som Coronavirus.

Jeg er derfor af den opfattelse, at regeringen og et beslutningsdygtigt enigt folketing har klaret krisen indtil nu helt OK.

Til slut vil jeg sige, at jeg tror ikke, der har været noget som helst i denne krisestyring, der har været nemt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce