Annonce
Ugeavisen Kolding

KHL sender tre millioner tilbage til medlemmerne

Ifølge KHL-foirmand Hans Damgaard er coronapandemien en af årsagerne til det flotte regnskabsresultat. Foto: PR
Ovenpå et godt regnskabsår sender Kolding Herreds Landbrugsforening tre millioner kr. tilbage til medlemmerne via udlodning.

Kolding: Kolding Herreds Landbrugsforening (KHL) har haft et godt regnskabsår. Bestyrelsen har derfor besluttet at sende tre millioner kr. af årets overskud retur til medlemmerne via udlodning.

- KHL er en sund forretning, hvor stor efterspørgsel efter mange af foreningens ydelser, samt stram styring af økonomien, har medført et årsresultat på godt 3,6 millioner kr., siger KHL-formand, Hans Damgaard og fortsætter:

- Det er ikke bestyrelsens holdning, at vi skal samle penge sammen. Pengene skal i stedet ud, hvor der er brug for dem, nemlig hos medlemmerne, som er grundlaget for, at KHL har en velsmurt og attraktiv rådgivningsvirksomhed.

Annonce

Coronapandemien har påvirket resultatet

KHL sendte sidste år en million kroner retur til medlemmerne, og udlodningen i år svarer til knap 10 procent af de købte ydelser i 2020 for økonomi, planteavl, miljø, teknologi og fjerkræ.

Overskudsdelingen kommer oveni de 942.000 kr., som de aktive medlemmer i 2020 fik i timesatsrabatter. Samlet set betyder det, at 125 procent af det gennemsnitlige indbetalte kontingentbeløb på 3,2 millioner kr. vender tilbage til medlemmerne i form af rabatter og overskudsdeling.


Coronaen bremsede de fleste af vores planlagte møder og arrangementer i 2020, særligt var aktivitetsniveauet i foreningsregi minimalt. Det smittede paradoksalt nok positivt af på bundlinjen.

Hans Damgaard


Hans Damgaard nævner, at coronapandemien er en af årsagerne til KHL's gode 2020-resultat.

- Coronaen bremsede de fleste af vores planlagte møder og arrangementer i 2020, særligt var aktivitetsniveauet i foreningsregi minimalt. Det smittede paradoksalt nok positivt af på bundlinjen, så overskuddet har haft sine omkostninger på den sociale front, siger Hans Damgaard.

Annonce
Annonce
Ugeavisen Kolding

Vores fremtid i fokus

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Kolding

Mustafa brød med islam og stiftede forening for at hjælpe eks-muslimer: Jeg er nødt til at tage kampen for alle dem, der ikke selv kan

Annonce