Annonce
Ugeavisen Kolding

Kolding Boldklub-profil hyldes som frivillig fodboldhelt

Hans Gehlert, æresmedlem i Kolding Boldklub, blev onsdag i aften hædret med DBU's frivillighedspris for sin kæmpe store indsats gennem mange år. Han blev overrasket på træningsbanen og fik overrakt en check på 15.000 kr. af filialdirektør i Arbejdernes Landsbank i Kolding, Jan Ensted Krammer. Pengene får klubben, men Hans bestemmer, hvad de skal bruges til. Selv får han en tur med det hele til en landskamp i Parken. Privatfoto.
Hans Gehlert fra Kolding Boldklub er blandt de 50 frivillige, der hyldes af landsholdet og Arbejdernes Landsbank som en af hele Danmarks fodboldfrivillige.
Annonce

Kolding: Hans Gehlert fra Kolding Boldklub er blandt de 50 frivillige, som DBU og Arbejdernes Landsbank nu hylder som en del af kampagnen "hele Danmarks frivillige fodboldhelte".

Hyldesten fandt sted den 23. september på Kolding Boldklubs træningsanlæg, hvor Hans blev mødt af mange jublende glade fodboldspillere.

DBU og Arbejdernes Landsbank indledte tidligere på året en jagt på Danmarks frivillige fodboldhelte som en del af kampagnen hele Danmarks frivillige, hvor de frivillige hyldes for, at de hver dag står klar med åbne arme til at tage imod forældre og børn og sparker liv i de mange fodboldfamilier landet over.


Det er de frivilliges skyld, at jeg elskede at komme til fodbold som barn. Den følelse glemmer jeg aldrig. Det er deres utrættelige arbejdsindsats, der udgør fundamentet, som både min og andre fodboldspilleres karrierer udspringer fra.

Lars Jacobsen


DBU og Arbejdernes Landsbank ville gerne hylde disse personer. Derfor inviterede de alle til at indstille deres frivillige fodboldhelt, så de kunne modtage den hyldest, som de fuldt ud fortjener.

Annonce

50 frivillige bliver hyldet

Der har været hundredvis af indstillinger, og DBU og Arbejdernes Landsbank udvalgte ikke mindre end 50 frivillige. Ingen af dem vidste imidlertid, at de var blandt de udvalgte, så i de seneste dage har de fået sig en glædelig overraskelse.

Blandt de 50 udvalgte finder man Hans Gehlert, som er frivillig i Kolding Boldklub. Hans blev indstillet af Jørn Hansen, fordi han har været en del af Kolding Boldklub, siden han var seks år og altid har været en stor del af det frivillige arbejde i klubben.

- Det er de frivilliges skyld, at jeg elskede at komme til fodbold som barn. Den følelse glemmer jeg aldrig. Det er deres utrættelige arbejdsindsats, der udgør fundamentet, som både min og andre fodboldspilleres karrierer udspringer fra, siger den tidligere landsholdsspiller, Lars Jacobsen, der har været et af ansigterne på kampagnen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ugeavisen Kolding

Juletoget aflyses

Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Kolding

Philip droppede ud af gymnasiet for at satse på sin virksomhed: Et uventet 12-tal blev starten på hans iværksættereventyr

Ugeavisen Kolding

Vind godteposer til hele klassen: I år bringer julemanden søde sager ud til skoler og børnehaver

Ugeavisen Kolding

Julemandens Hus bliver ikke åbnet for besøg i år

Annonce