Annonce
Ugeavisen Kolding

Kolding Boldklub styrker sin pigeafdeling

Flere fodboldpiger har givet udtryk for, at de gerne vil spille hos Kolding Boldklub, og blandt andet derfor har klubben nu styrket klubbens pigeafdeling. Arkivfoto: Orla Lund

Kolding: Kolding Boldklub styrker nu sin pigeafdeling. Det sker med ansættelsen af en ny sportschef, Roy Pendegast, som har en fortid som pigetræner i Haderslev FK, Seest Boldklub og KoldingQ.

- Så han kender en masse spillere og trænere, så vi kan lave en ny pigeafdeling. Det vil vi rigtig gerne have, sådan at der er et alternative til dem, der ikke er 100 procent elitære, siger Carsten Grubach, der er formand for Kolding Boldklub.

Siden Kolding Boldklub for godt et års tid siden lod sig skille fra kvindefodboldholdet KoldingQ, er KB blevet kontaktet af flere piger, der har haft lyst til at spille fodbold i den over 100 år gamle Kolding-klub. Det får de altså mulighed for nu.

- Men hvis man vil være Pernille Harder nummer to, skal man ikke spille hos os. Hvis man i stedet vil dyrke sin sport sammen med ligesindede og hygge sig med det, så skal man komme op til os. Der er ingen i Kolding Boldklub, der skal træne fem-syv gange om ugen. Det vil vi gerne være et alternativ til, siger Carsten Grubach.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce