Annonce
Ugeavisen Kolding

Koldingbibliotekerne fylder vinterferien med digitale aktiviteter

Alle Koldingbibliotekernes vinterferieaktiviteter bliver afholdt digitalt i år. Foto: PR
Annonce

Kolding: Du kan deltage i en Harry Potter-quiz, være med i en fotokonkurrence og få inspiration til din næste bog, når Koldingbibliotekerne afholder online vinterferieaktiviteter for både børn og voksne.

Vinterferien byder på muligheden for at få inspiration til bøger og muligheden for at deltage i bibliotekets interaktive bogsnak via Teams, hvor man kan være med til at stemme på de sjoveste bøger for de ni til 12-årige. Det foregår lørdag den 20. februar kl. 11:00.

Fotokonkurrencen i uge syv er et af vinterferiens tilbud på bibliotekerne. Her er der gået ABC i den. Man kan deltage ved at tage et billede af enten en person, der hedder Anna, en bakke eller en cykel og lægge billedet på sociale medier.

Man kan også vinde præmier i Harry Potter-quizzen tirsdag den 16. februar eller spille online bogbingo for børnefamilier torsdag den 18. februar.

De voksne kan være med i en lockdownlæsekreds, online bogsnak eller skåle med andre krimifans, mens der svares på spørgsmål til krimi-pubquiz fredag den 19. februar.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Kolding

Mustafa brød med islam og stiftede forening for at hjælpe eks-muslimer: Jeg er nødt til at tage kampen for alle dem, der ikke selv kan

Ugeavisen Kolding

Hvem tager ansvaret?

Annonce