Madbloggeren Johan har anmeldt nogle af verdens bedste restauranter: - Det er blevet værd at gå ud i Kolding
Den 40-årige koldingenser Johan Johansen kalder sig selv for en stor madnørd, og de seneste otte år har han skrevet anmeldelser og opskrifter på nogle af de mest prominente madblogs herhjemme, mens tusinder følger ham på Instagram.
Copy link address
Steffen Nielsen stn@jfmedier.dk
Annonce
Johan Johansen har skrevet om mad i snart ti år. Hans skriverier kan blandt andet findes på gastromand.dk og johanjohansen.dk. Samtidig er han meget aktiv på sin instagramprofil under navnet johanjohansen. På billedet ses han på madfestival i Aarhus i færd med at smage på en hotdog fra Hotdog John, som mange kender fra foran Hovedbanegården i København. Privatfoto
Når Johan Johansen anmelder mad på alverdens restauranter, er det både mad og stemning, han kigger på. "Mad er stemning og følelser, lige så meget som det er velsmag. Det at du får en god og personlig varm service, at der er nogen, der brænder for det, de serverer for dig og at levere god service," siger han. Johan laver også selv masser af mad derhjemme og lægger jævnligt opskrifter ud. Her er han i færd med at kokkerere sortfodssvin til nytårsaften forrige år. Privatfoto
Her er Johan Johansen i Kødbyen i København - et af mange steder, han besøger i forbindelse med madskriverierne. Han bruger rigtig mange timer på sin hobby, men det er det hele værd, understreger han. "Jeg får utroligt meget igen, for mad er en passion for mange, så du vækker noget i folk, uanset om de synes, du har gjort det helt forkert, eller du har lært dem noget. Jeg får en del henvendelse fra folk, der er blevet inspireret til at besøge den her restaurant eller smage den her vin, og det giver da et kick, at folk får noget ud af det," siger han. Privatfoto