Annonce
Ugeavisen Kolding

McDonalds udvider med kaffebar: Har uddannet 15 baristaer

Torsdag 25. februar klokken 12.00 er McDonalds på Vejlevej klar til at lange baristakaffe over bardisken i den nye McCafe. PR-foto
Fra torsdag 25. februar kan man købe baristakaffe hos McDonalds på Vejlevej.

Kolding: En spritny kaffebar bliver i denne uge taget i brug hos McDonalds i Kolding.

Fastfoodrestauranten på Vejlevej har indrettet en såkaldt McCafe på et godt 20 kvadratmeter stort område, hvor kunderne kan købe cafe latte, cortado, cappuccino og meget mere lavet af en af de 15 medarbejdere, der netop er blevet uddannet baristaer.

I første omgang bliver det kun muligt at benytte kaffebaren til takeaway-kaffe, men lige så snart det er lovligt, kan man sidde i restauranten og nyde sin kaffe.

- Vi glæder os til, at vi kan åbne rigtigt, så gæsterne kan se, hvor flot det er, siger Peter Larsen, der driver den lokale McDonalds.

Annonce

Til forældrene

McCafe er den seneste tid blevet rullet ud på flere andre McDonalds-restauranter, og tanken er, at man med den nye kaffebar kan tilbyde endnu mere til de voksne kunder, forklarer Peter Larsen.

- Det henvender sig til det voksne publikum, så forældrene kan komme og få en cafe latte eller cappuccino, mens børnene kan få lidt ekstra tid inde i legeområdet, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Kolding

Klumme: Fest i gaden

Ugeavisen Kolding

Unge i arbejde

Annonce