Annonce
Ugeavisen Kolding

Mit Univers: Du kan blive lige, hvad du har lyst til

Casper Edens

Klumme: Uddannelse er vigtigt, hvis du vil blive, hvad du drømmer om. Og hvis du vil sikre dig en drømmestilling. Det kan være med til at give dig redskaber, du kan bruge hele livet. Også i dit arbejdsliv. Sådan er det for nogle i hvert fald.

Jeg selv har intet andet end en handelsgymnasial uddannelse, som jeg gennemførte med et gennemsnit på knap 6. Ifølge 12-skalaen var jeg altså lige under middel. På trods af det har jeg formået at skabe en virksomhed, som på halvandet år er vokset fra 3.000 kroner til 22 ansatte.

Annonce

Gør op med begrænsninger

Jeg påpeger ikke, at du skal droppe din uddannelse. Tværtimod. Jeg påpeger, at du kan blive, hvad du har lyst til, hvis bare du følger dine drømme - uanset dit gennemsnit.

Jeg vil have, at du gør op med samfundets begrænsninger, som ofte er en del af din fantasi. Gå ud og få dit drømmejob, uanset om det er iværksætter, læge, journalist, fotograf eller noget helt andet.

Annonce

Arbejd dag og nat

Vil du være læge, men har du ikke gennemsnittet til det? Så find en underviser, der kan give dig ekstra undervisning. Eller tag faget om, fordi du VED, at du kan gøre det bedre.

Vil du gerne være iværksætter, så arbejd dag og nat, indtil du kan udbetale dig selv den første løn.

Vil du gerne være fotograf, men har du ikke erfaring? Så send en mail til alle journalist-fotografer i Danmark. Hør dem ad, om du ikke må følge dem i en uge, indtil du er på samme niveau.

Annonce

Kæmp for dine drømme

MiDet kræver hårdt arbejde. Og det vil det altid gøre, når man kæmper for sine drømme. Men det er altid det hele værd.

Du KAN blive, lige hvad du har lyst til. Desværre er det ikke alle, som gør.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce