Annonce
Ugeavisen Kolding

Mit Univers: Hvorfor sagde jeg JA til City Koldings fællesskab?

Annonce

Klumme: I en innovativ og vækstfuld by som Kolding er det altid vigtigt at holde liv i midtbyen, så den ikke dør ud til fordel for lokkende alternativer som storbutikker og shoppingcentre, der også er gode til at tiltrække kunder.

Det var en af grundene til, at jeg blev kontaktet af Mette Schumacher, citychef for City Kolding, da jeg for godt syv år siden købte butikken Lis G.

Hun fortalte om foreningen af butikkerne i midtbyen og alle dens fordele. På trods af et godt snakketøj og argumenterne i orden bestemte jeg mig dog for at sige nej, da jeg ikke mente, at det var nødvendigt for min butik. Jeg ville hellere klare mig selv :-)

Uden arrangementer i byen er det ikke svært at gætte sig til, hvad der så ville ske. Midtbyen i dejlige Kolding vil simpelthen dø. Lad os alle stå sammen og sørge for, at det ikke sker!

Annonce

Jeg lod mig "overtale"

Den vedholdende citychef gav dog ikke op så let og inviterede mig over på citykontoret for at fortælle mere om foreningen. Der ramte hun hovedet på sømmet, og jeg lod mig til sidst, med maven fuld af kaffe og hovedet fyldt med lyse tanker for fremtiden, overtale til at blive medlem med min lille butik.

Nu, syv år efter, sidder jeg som næstformand i bestyrelsen og er stadig rigtig glad for at være en del af fællesskabet i midtbyen i form af City Kolding.

Annonce

50 arrangementer

Mange tænker ikke på det, men var det ikke for City Kolding, ville der ikke være nær så meget liv i gågaderne i byen. Hvordan det, tænker du sikkert? Foreningen står blandt andet for at arrangere og opsætte de cirka 50 arrangementer, som planlægges hvert år.

Ja! Hele 50 arrangementer!

Derudover betyder det meget for fællesskabet, at en butik kan være en del af en gruppe i form af en forening. For kunderne giver det også stor værdi at kunne købe eksempelvis gavekort til midtbyen, og de kan i bedste fald vælge at shoppe i gågaderne i stedet for at tage i shoppingcenter eller en storbutik.

Annonce

Bak op!

For at lægge kortene på bordet og snakke alvorligt, så kan det ikke understreges nok, hvor vigtigt det er, at vi butikker i midtbyen støtter op omkring City Kolding; butikkernes egen forening.

Hvis vi ikke havde foreningen, ville der ikke være nogle arrangementer i gågaderne, og uden arrangementer i byen er det ikke svært at gætte sig til, hvad der så ville ske. Midtbyen i dejlige Kolding vil simpelthen dø. Lad os alle stå sammen og sørge for, at det ikke sker!

Alle I dygtige og travle forretningsfolk med butik i city! I har muligheden for at tage stilling og gøre noget nu! Hvis vi alle støtter City Kolding og foreningens arbejde, kan der i fremtiden komme endnu flere arrangementer og liv i midtbyen. Kolding vil blomstre i gågaderne, og alle vi butikker vil sammen være meget stærkere.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce