Annonce
Ugeavisen Kolding

Musik, boder og live-interviews: Ugeavisen inviterer til stort event - og du kan komme med

Ugeavisen Kolding inviterer til live-event til sommer, hvor man blandt andet vil kunne opleve Kim Krohn, Torben Lund og Tina Søgaard. Fotos: Klaus Knakkergaard, Søren Gylling, Ludvig Dittmann
Den 19. juni inviterer Ugeavisen Kolding i samarbejde med Kolding Egnsteater til et større live-event med både musik, live-interviews med kendte koldingensere på scenen og meget mere.

Kolding: Sæt kryds i kalenderen!

Lørdag den 19. juni fyldes Kolding Egnsteater med boder, workshops, livemusik, interviews med en række kendte koldingensere og ikke mindst en masse læsere af avisen, når Ugeavisen Kolding inviterer til stort live-event.

På selve dagen vil der været åbent hus, hvor man kan se det nye teater, der vil være forskellige workshops for både børn og voksne, og i teatrets foyer vil der løbende være live-musik, mens der i teatrets store sal dagen igennem vil være live-interviews på scenen.

- Vi vil gerne være en avis, som eksisterer i mere end bare papirform. Vi vil gerne endnu tættere på vores læsere og møde dem der, hvor de er. Derfor er det oplagt at tage vores journalistik ud af redaktionen og mødes med koldingenserne ude i virkeligheden, siger Laust Tuxen Hedegaard, som er lokalredaktør på Ugeavisen Kolding og JydskeVestkysten Kolding.

Annonce

De skal på scenen

Det er avisens journalister, som vil stå for de forskellige interviews, hvor man blandt andet vil kunne opleve:

  • Vinder af Alene i Vildmarken, Kim Krohn, som siden sin sejr i det populære DR-program blandt andet har fungeret som foredragsholder, coach og mentaltræner.
  • Indehaver af Tobbers Kaffebar, Torben Lund, som igennem flere år har været involveret i mange forskellige projekter i midtbyen.
  • Ejer af hudplejevirksomheden Ecooking, Tina Søgaard, som siden starten har oplevet stor succes med sine produkter og i seneste regnskabsår landede et overskud på flere millioner.

Det vil desuden også være muligt for publikum at stille spørgsmål til gæsterne på scenen.

Eventet finder sted i tidsrummet fra klokken 10.00 til 15.00, det er gratis at deltage uden krav om bestilling af billet. Man skal blot møde op på dagen, og det vil være muligt at købe mad og drikke på stedet.

Det hele vil naturligvis foregå i overensstemmelse med gældende coronarestriktioner og med både afstand og rigelige mængder håndsprit. Skulle situationen med corona forhindre, at vi fysisk kan holde arrangementet, vil det i stedet blive live-streamet.

Følg med i Ugeavisen i de kommende måneder for yderligere informationer om eventet.


Vi vil gerne være en avis, som eksisterer i mere end bare papirform. Vi vil gerne endnu tættere på vores læsere og møde dem der, hvor de er. Derfor er det oplagt at tage vores journalistik ud af redaktionen og mødes med koldingenserne ude i virkeligheden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Kolding

Nej, sagde vi

Ugeavisen Kolding

Klumme: Fest i gaden

Ugeavisen Kolding

Unge i arbejde

Annonce