Annonce
Ugeavisen Kolding

Nu får Vonsild endelig en bager: Brugsen slår dørene op til meget mere plads

En bager flytter ind i brugsen. Gertz bageri åbner 1. oktober i SuperBrugsen i Vonsild, som samtidig fejrer, at udbygningen af butikken er færdig. Foto: Louise Lauritsen
Efter to års planlægning og mere end et halvt års byggeri er SuperBrugsen i Vonsild og Gertz bageri klar til at holde åbningsfest torsdag 1. oktober. Men det bliver uden kø-tilbud.
Annonce

Vonsild: Under normale omstændigheder havde SuperBrugsen i Vonsild og Gertz bageri givet den fuld gas, når de torsdag 1. oktober slår dørene op til åbningsfest for at markere, at udbygningen af supermarkedet nu er færdig og bageriet åbner.

Men også her har coronavirus en finger med i spillet. For der bliver ingen køtilbud i butikken, som dog lover en festlig weekend alligevel.

- Vi kommer til at hygge om kunderne med nogle små overraskelser, og det skal nok gå. Folk plejer at være gode til at fordele deres indkøb løbende over dagen, forklarer brugsuddeler Ingrid Sørensen.

Brugsuddeler Ingrid Sørensen viser nogle af nyhederne i SuperBrugsen Vonsild frem. Her er det en blomsterafdeling, som der er blevet plads til i den udvidede butik, der har fået 450 ekstra kvadratmeter. Foto: Louise Lauritsen

Både hun og bagermester Frank Nielsen glæder sig "helt vildt" til åbningen.

- Det har været en lang proces. Jeg tror, det er to år siden, jeg spurgte Frank, om han ville åbne en bager, hvis jeg byggede ud, fortæller Ingrid.

I februar gik håndværkerne så i gang, og nu står den udvidede butik klar. Den er vokset med 800 kvadratmeter til en total størrelse på 3000 kvadratmeter. 450 af de nye kvadratmeter er butiksareal. Pladsen er brugt på at udvide sortimentet generelt, så man nu finder et endnu større udvalg på SuperBrugsens hylder, når det glæder næsten alle varegrupper, men især isenkram har fået meget mere plads.

Ved udgangen er der også blevet plads til to selvbetjeningskasser, hvor medlemmer af Coop selv kan scanne deres varer og betale.

- Og så har vi brugt meget plads på posthuset for at give en bedre service til kunderne, fordi vi nu kan udleverer pakker fra alle distributører, forklarer Ingrid Sørensen.

Annonce

Afhængig af lokal opbakning

Den største bid af de nye kvadratmeter er dog gået til ekstra plads på gangene og den nye bager, som ligger til højre for indgangen.

Her har Gertz indrettet et fuldt udstyret bageri, så alt brød bliver bagt på stedet.

- Vi laver også salater, sandwich og de fleste kager her på stedet, men nogle enkelte kager vil vi hjælpe med fra Agtrupvej, forklarer bagermester Frank Nielsen.

Bagermester Frank Nielsen er klar til at åbne en filial af Gertz i Vonsild, hvor han har lejet sig ind i SuperBrugsen. Åbningen er 1. oktober. Foto: Louise Lauritsen

Han har ansat 16 medarbejdere til at drive den nye afdeling af Gertz, som får lige så stor en disk som den i bageriet på Agtrupvej.

- Det her er jo næsten et helt nyt bageri, og vi kommer til at køre 95 pct. af det sortiment, vi har på Agtrupvej.

Gertz i Vonsild kommer til at have åbent fra kl. 6.30 til 20 alle dage i ugen.

- Jeg tror, Vonsild er klar til en bager og den er stor nok, hvis de vil det, lyder vurderingen fra bagermesteren.

- Vi ved, at Vonsild er et område i udvikling, så derfor turde vi gøre det. Men det bliver spændende, for nu er vi helt afhængige af den lokale opbakning. Vi ved, at der er noget at leve op til, men vi er på plads og klar, så nu skal vi levere og præstere det næste års tid her i vores nye rammer, siger Ingrid Sørensen.

Fremover bliver det muligt selv at scanne og betale for sine varer i selvbetjeningskassen, hvis man er medlem af Coop. Foto: Louise Lauritsen


Jeg tror, Vonsild er klar til en bager og den er stor nok, hvis de vil det.

Frank Nielsen, bagermester, Gertz

Nu er vi helt afhængige af den lokale opbakning. Vi ved, at der er noget at leve op til, men vi er på plads og klar, så nu skal vi levere og præstere det næste års tid her i vores nye rammer.

Ingrid Sørensen, brugsuddeler, SuperBrugsen Vonsild
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce