Annonce
Ugeavisen Kolding

Nyt toilettilbud til midtbyens kunder klar til majmarked

Toiletbygningerne i Borchs Gård bliver snart shinet op med kunst og grønne planter. Arkivfoto: Jonas Brønd Nielsen
City Kolding har fundet en nødløsning, indtil Kolding Kommune får råd til at bygge flere offentlige toiletter. Omkring 20 forretninger byder trængende indenfor.
Annonce
Annonce

Nødløsning

Kolding: Senest til majmarkedet er omkring 20 af midtbyens forretninger og især cafeer og restauranter klar til at byde trængende kunder indenfor til at benytte deres toiletter.

Det fortæller citychef Mette Schumacher, efter at City Kolding har haft hovedet i blød for at finde ud af, hvordan man løser manglen på toiletter i midtbyen.

- Vi har fundet en nødløsning i stedet for, at Kolding Kommune bygger 10 nye toiletter, siger citychefen og forklarer, at de medvirkende forretninger i det nye toilettilbud fra og med majmarkedet bliver forsynet med klistermærker, som tydeligt fortæller, at her må alle gerne gå ind og benytte toilettet.

Desuden bliver toiletbygningerne i Borchs Gård shinet op med grønne planter, store bogstaver udenfor og indenfor malerier, som fortæller historier om Kolding.

- For hver gang, vi laver undersøgelser om midtbyen, så nævnes toiletter som en mangel. Men vi ved jo godt, at vi ikke får penge til flere offentlige toiletter. Så når rebet strammes, må vi stå sammen og finde på noget andet. Vi kan gøre meget i fællesskab. Vi kan også gøre noget sjovt for små penge med nudging og orange maling til at markere udgangene fra Borchs Gård, nævner hun.

Vi har mange ømme punkter i midtbyen, og smertens barn er Borchs Gård lige i midten. Men man kan jo ikke plukke hår af en skaldet.

Mette Schumacher, citychef

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce