Annonce
Ugeavisen Kolding

Opskrift: Kebab-pizza med salat og dressing

Foto: Jeanette Koch Andersen
Her får du en af de mange opskrifter fra Jeanette Koch Andersens kostdagbog. Retten indeholder 475 kcal.
Annonce

Ingredienser:

  • 1 stk. fuldkornstortilla
  • 3 spsk. tomatpuré
  • 100 g kyllingekebab
  • 20 g Cheasy revet mozzarella

Topping:

  • 18 g øko salat mix
  • 40 g hvid spidskål
  • 1 stk. frisk tomat
  • 6 skiver agurk
  • 40 g dressing
  • Oregano

1. Tænd ovnen på 200 grader.

2. Smør tortillaen med tomatpuré og top med kyllingekebab og mozzarella.

3. Kom i ovnen ca. 7-10 minutter.

4. Top med grønt på toppen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce