Annonce
Ugeavisen Kolding

Overblik: Her kan du støtte Koldings spisesteder ved at købe takeaway

Arkivfoto: Morten Pape
Spisestederne i Kolding Kommune er lukket ned på grund af coronaudbruddet. Se her, hvor de i stedet tilbyder takeaway.
Annonce

Kolding: Corona-nedlukningen koster dyrt for cafeer og restauranter, som fra onsdag har måttet lukket helt ned for servering. I stedet har mange dog valgt at køre med udbringning eller mulighed for afhentning af mad. I listen her kan du se en lang række af de spisesteder i Kolding, som du kan give en hjælpende hånd ved at bestille takeaway.

Listen er ikke udtømmende. Skulle der være nogen, vi har overset, så send os en mail på stn@ugeavisen.dk.

Se mere

Mange af områdets spisesteder lægger opdateringer om deres takeaway ud på facebooksiden Take Away Kolding.
Annonce

Hr. og Fru Paps

Vin- og tapasbaren i Låsbygade tilbyder fortsat takeaway. Der kan bestilles på info@papsvinogtapas.dk eller 24 90 40 90 onsdag til lørdag.

Annonce

Ristorante Fratelli

Den italienske restaurant på Banegårdspladsen holder lukket men tilbyder takeaway alle dage mellem 17 og 21. Bestilling på www.ristorantefratelli.dk.

LIselotte Kirkely fra restaurant Den Gyldne Hane har sendt alle medarbejdere hjem, så det nu kun er hende og hendes mand Jan, der driver forretningen, som er lagt om til ren takeaway. "Den omsætning vi kan få på takeaway går til vores udgifter, men vi skal nok klare den. Alle fester, fødselsdage, barnedåb og gravøl er aflyst de næste fire uger, og Liselotte Kirkely frygter, at det kommer til at strække sig endnu længere." Foto: Louise Lauritsen
Annonce

Bror Ditlev

Gourmetrestauranten i Jernbanegade har en ny takeawaymenu hver dag i uge 12. Se mere og bestil på www.brorditlev.dk. Efter uge 12 er der lukket ned.

Annonce

Bones

Hos Bones kan man for en 50'er få leveret maden inden for en radius af seks kilometer. Ring 75 50 80 40 for at bestille.

Annonce

Den Gyldne Hane

Restauranten ved Geografisk Have tilbyder i øjeblikket både frokost og aftensmad som takeaway med afhentning mellem kl. 11:30 og 12:30 for frokost (bestilling inden kl. 17 dagen før) og kl. 17 og 18 for aftensmad (bestilling inden kl. 16 på dagen). Man kan se dagens menu på restaurantens facebookside og bestille på 75 52 97 20.

Annonce

Trattoria Piccola Italia

Det italienske spisested på Haderslevvej har indført udbringning tirsdag-søndag fra kl. 17:30 til 20. Bestilling af både udbringning og afhentning på 75535350.

Annonce

Cafe Carma

Cafeen i Klostergade har udvalgt nogle af de mest solgte retter som takeaway. Maden kan bestilles på 75518855.

Café Razz

Cafeen på Låsbybanke har indgået et samarbejde med takeaway-portalen Waiteer, hvor man kan bestille fra menukortet og få leveret til døren.

Tobbers Madbar og Kaffebar

Spisestedet i Klostergade har indført mad to go. Der kan bestilles dagens ret, sandwich, salat eller suppe på 50209908. Menu kan ses på madbarens facebookside. Hos kaffebaren ved siden af kan man hente kaffe og kage med hjem.

Sdr. Bjert Kro

Kroen er lukket ned men leverer dagens ret til døren inden for 10 kilometer fra Sdr. Bjert. Bestilling på 76311130 eller kro@sdrbjertkro.dk. Levering mellem kl. 17:00 og 18:15. Menuen kan ses på kroens facebookside.

Seggelund

Spisestedet Seggelund ved Christiansfeld tilbyder også takeaway. Dagens ret eller smørrebrød er på menuen. Se mere på www.seggelund.dk/take-away eller bestil på 74 56 11 09.

Fire & Stone

Pizzarestauranten i Kolding Storcenter har indført udbringning i en radius på fem kilometer fra centret. Bestilling på 75 15 44 24 - se mere på www.fireandstone.dk/kolding.

Ellegaards Landkøkken

Spisestedet i Hejlsminde tilbyder takeaway til afhentning eller udbringning enkelte dage. Leveres som varm-selv. Se mere på Ellegaards Landkøkkens facebookside.

Kokkekompagniet

Normalt lever Kokkekompagniet af at levere til kantiner og selskaber, men i øjeblikket kan man købe takeaway fra firmaets biler i Dalby, centrum, Strandhuse, Bramdrupdam, Vester Nebel og Askov. Bestilling senest klokken 10 på dagen, afhentning mellem kl. 16 og 18. Se menu, fremgangsmåde og adresser på Kokkekompagniets facebookside.

Bella Italia

Den italienske restaurant i Jernbanegade tilbyder takeaway til udbringning i tidsrummet 17:30-20. Desuden kan man selv hente i restauranten mellem 17 og 22:30. Se mere på www.bella6000.dk og bestil på 75 50 58 07.

Restaurant Le

Også den asiatiske restaurant i Låsbygade er lukket ned men tilbyder takeaway både som afhentning og udbringning. Bestil på www.restaurant-le.dk eller 25 75 23 28.

Naz Barbecue

Den tyrkiske restaurant i Helligkorsgade leverer takeaway alle dage fra kl. 15-22 i hele Kolding Kommune. Bestilling på 75 50 40 04.

Munken Bar & Restaurant

Restauranten i Jernbanegade har også åbnet for takeaway og har lagt en række retter op på stedets facebookside, som kan fås både ved afhentning og udbringning. Der bringes ud fra kl. 15 til 21. Bestilling på 50 27 15 03.

Restaurant Flammen

Hos den koldingensiske restaurantkæde kan man bestille takeaway til afhentning. Bestilling på www.restaurant-flammen.dk.

Jensens Bøfhus

Bøfhuset har takeaway til afhentning. Bestiling via hjemmesiden www.takeaway.dk eller www.just-eat.dk.

Innovationskøkkenet

Den lille restaurant i Munkegade tilbyder mad til afhentning. Se menu på facebooksiden "Innovationskøkkenet - La Cocina De La Innovación" og bestil på 50 25 06 32.

Brødremenighedens Hotel

Det gamle hotel i Christiansfeld har takeaway til afhentning ved bestilling inden klokken 16 på 74 56 17 10. Menuen kan ses på hotellets facebookside.

Den Gamle Grænsekro

Kroen mellem Kolding og Christiansfeld har et udvalg af takeawayretter, som kan bestilles på 75 57 32 18. Se menuen på kroens facebookside.

Taste-it

Sandwichbaren leverer takeaway til både frokost og aften. Bestilling gennem tjenesten Waiteer.

Victoria pizza

Pizzeriaet med afdelinger på Agtrupvej, Lyshøj Alle og Esbjergvej leverer i hele postnummer 6000. Bestilling på www.victoriaspizza.dk.

La Ghitarra

Pizzeriaet i det sydlige Kolding har fortsat takeaway. Bestilling på www.laghitarra-pizza.dk.

Syd Grillen

Grillbaren har åbent for takeaway hver dag fra 11 til 21. Bestilling på www.sydgrillen.dk eller levering gennem Waiteer.

Kaffebaren

Fra mandag 23. marts vil Kaffebaren på Terlings Allé sælge takeaway. Dagens ret fremgår af Kaffebarens facebookside. Bestilling på marianne@kaffe-baren.dk eller 22114206. Kan både bringes ud eller afhentes. Udbringning mellem kl. 11.00 - 13.00 mandag til fredag.

...og en lang række andre takeaway-steder

Ud over de nævnte er der stadig gang i forretningen hos en række takeawaysteder, som laver pizza, sushi, thai-mad med mere. Få et overblik over de klassiske takeawaysteder på www.justeat.dk eller www.waiteer.dk.

Bramdrupdam Smørrebrød

Smørrebrødsforretningen sælger fortsat masser af takeaway. Bestilling på 75 56 65 00.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce