Annonce
Ugeavisen Kolding

Pia Clemmentsen er ny formand for Dansk Psykoterapeutforening

Psykoterapeut Pia Clementsen, der for 25 år siden boede i Kolding, er netop blevet valgt til formand for Dansk Psykoterapeutforening. PR-foto
Dansk Psykoterapeutforening har på sin generalforsamling valgt Pia Clemmentsen, København, til ny formand. Pia Clementsen er uddannet psykoterapeut fra Institut for Gestaltanalyse og er cand.phil. i litteraturhistorie fra Århus Universitet.
Annonce

Kolding: På sin seneste generalforsamling i København fik Dansk Psykoterapeutforening ny formand, idet forsamlingen valgte Pia Clemmentsen (68 år), der er født op opvokset i Kolding. Hun flyttede i 1994 til København for at starte egen virksomhed som selvstændig psykoterapeut. Pia Clemmentsen afløser Pia Jeppesen, der har valgt at trække sig fra posten efter knap tre år.

Pia Clementsen har tidligere været næstformand i foreningen og siddet fire år i foreningens bestyrelse, hvor hun har arbejdet med at professionalisere foreningen. En professionalisering, der skal bidrage til at synliggøre psykoterapeuternes faglighed.

- Psykoterapeuter spiller i dag en stor rolle inden for forebyggelse og behandling af danskernes mentale helbredsproblemer – både i det private og offentlige system. Det er der heldigvis flere og flere, der finder ud af. Men der er et stykke vej at gå, før vi for alvor bliver en faggruppe, der er helt naturligt at række ud efter i det offentlige sundhedssystem, siger Pia Clementsen i en pressemeddelelse.

Annonce

Ledelse

Pia Clementsen har en lang karriere bag sig fra psykiatrien og flere private og offentlige organisationer, hvor hun har arbejdet med ledelse, udvikling samt forsøgs- og forskningsprojekter inden for det sundhedsfaglige, socialfaglige og arbejdsmarkedspolitiske område.

Pia Clementsen tiltræder formandsposten med det samme.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Kolding

Philip droppede ud af gymnasiet for at satse på sin virksomhed: Et uventet 12-tal blev starten på hans iværksættereventyr

Ugeavisen Kolding

Vind godteposer til hele klassen: I år bringer julemanden søde sager ud til skoler og børnehaver

Ugeavisen Kolding

Julemandens Hus bliver ikke åbnet for besøg i år

Ugeavisen Kolding

Midtbyens juletraditioner bliver udfordret af corona

Annonce