I sidste uge var det første hold igennem Volkerts Fylkes nyeste tiltage, kokkeskolen Kedlen.
Copy link address
Steffen Nielsen stn@jfmedier.dk
Annonce
Del med andre:
Copy link address
-
Som udgangspunkt vil gæsterne i Kedlen få til opgave i fællesskab at tilberede en treretters menu under kyndig vejledning fra Volkerts Fylkes kokke. Der er plads til 15-30 personer, som bliver fordelt på de seks køkkenøer. Med tilføjelsen af Kedlen råder Volkerts Fylke nu over cirka 2000 kvadratmeter, fortæller Jimi Kristensen, der ejer Volkerts Fylke sammen med kok Rasmus Vemmelund. Foto: Steffen Nielsen -
Det tidligere kedelrum i Volkerts Fabrikker er blevet renoveret grundigt for at kunne rumme kokkeskole og spiseområde. "Der har været lidt mere arbejde med strøm og afløb, end vi havde regnet med, men sådan er det jo altid, når det er noget gammelt, man bor i," fortæller Jimi Kristensen. Foto: Steffen Nielsen -
Foto: Steffen Nielsen -
Foto: Steffen Nielsen -
Foto: Steffen Nielsen -
Foto: Steffen Nielsen -
Foto: Steffen Nielsen