Annonce
Ugeavisen Kolding

Seest Boldklub mangler Grøn Koncert og Stella Polaris: Har søgt 80.000

En af årets store indtægter i Seest Boldklub er arbejdet på Grøn Koncert, hvor foreningens frivillige blandt andet står for oprydningen dagen efter. Arkivfoto: Maria Tuxen Hedegaard
Særligt aflysningen af to af sommerens store musikalske arrangementer kan mærkes hos Seest Boldklub.
Annonce

Kolding: Det er en fast tradition hver sommer. En større flok frivillige fra Seest Boldklub hjælper i to dage til med at få Grøn Koncert til at køre og samler skrald på pladsen dagen efter.

Men ikke i år. To af Seest Boldklubs store indtægtskilder i løbet af sommeren, Grøn Koncert og Stella Polaris, er aflyst, og det kan selvsagt mærkes på foreningens økonomi, og man har derfor søgt cirka 80.000 kroner i kompensation hos den landsdækkende coronapulje.

- Det er enormt vigtigt for os. Det er forskellen på, om vi kommer ud med et stort eller lille underskud i år. Vi er ikke dødsdømt på det, men vi dræner da kassen. Vi har også snakket om, at vi forventer ikke at få hele beløbet, men vi håber, at alle foreninger får en lille bid af kagen, siger fodboldformand Morten Pedersen, som står i spidsen for den hårdest ramte del af foreningen.

Annonce

Kan miste medlemmer

Ud over de manglende engangsindtægter fra de to store koncerter frygter Morten Pedersen, at coronakrisen vil ramme Seest Boldklub på medlemstallet.

- Der er nogle, som ikke betaler deres kontingent, enten fordi de ikke træner, eller fordi de melder sig ud. Og kommer de igen? Og hvis vi mangler medlemmer næste år, så kan det betyde, at nogle hold må lukke ned på grund af for få tilmeldte. Så jeg frygter, at det kan bære ind i næste år, siger han.

Selvom en del medlemmer endnu ikke har betalt forårskontingentet, så har man valgt at lade alle træne med i hele maj måned.

- Og derefter forventer jeg, at langt de fleste betalter kontingentet, siger Morten Pedersen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce