Annonce
Ugeavisen Kolding

Skobutik i Kolding lukker og bliver til kontor

Skobutikken Lovebuyingshoes.dk i Låsbygade lukker. Billedet er fra 2014, hvor butikken trak mange kunder til black friday, fordi man forærede sko væk. Arkivfoto: Jacob Schultz
Butikken Love Buying Shoes i Låsbygade har sidste åbningsdag 26. juni. Den lukker, fordi firmaet bag skal bruge pladsen til kontor.
Annonce

Kolding: Efter syv år med butik i Låsbygade 63 lukker skobutikken Love Buying Shoes. De seneste uger har forretningen haft ophørsudsalg, og sidste åbningsdag er fredag 26. juni.

Butikken er ejet af Michael Duus og Torben Jæger, som samtidig er indehavere af engrosvirksomheden Zapaya, hvor de også handler med sko. Netop engrosvirksomheden er skyld i, at den fysiske skobutik lukker - der er nemlig brug for mere plads til personalet, forklarer Torben Jæger.

- Vi har vokseværk, så vi er blevet flere folk hernede og har ikke plads til butikken længere. Den skal bygges om og indrettes til kontor i stedet, fortæller han.

Ud over den fysiske butik har Michael Duus og Torben Jæger også webshoppen www.lovebuyingshoes.dk, der ind til videre fortsætter, men som er sat til salg.

- Og så vil vi kun koncentrere os om vores engrosvirksomhed, siger Torben Jæger.


Vi har vokseværk, så vi er blevet flere folk hernede og har ikke plads til butikken længere.

Torben Jæger
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce