Annonce
Ugeavisen Kolding

Spritfabrik brændt inde med små shots og fiskefjæs efter aflyste festivaler: Nu holder den kæmpe lagersalg

Spritfabrikken Danmark holder stort lagersalg, hvor kunderne kan købe drikkevarer til nedsat pris til sommerens fester.  Arkivfoto: Kim Haugaard
Spritfabrikken Danmark er brændt inde med Små shots, Fiskefjæs og masser af varer, fordi grænsebutikker har været lukkede og festivaler aflyst.  Derfor er der lagersalg i Kolding søndag og mandag.
Annonce

Kolding: Søndag og mandag bliver der chance for at købe Små shots, Fiskefjæs, Cuba,  Dooleys og andre af Spritfabrikken Danmarks mærker til langt under udsalgsprisen. Spritfabrikken holder nemlig lagersalg og lover besparelser på op til 60 procent og smagsprøver til alle.

At grænsebutikkerne på grund af corona-pandemien har holdt lukket i en længere periode har fået lageret til at bugne.

Det er første gang, at Spritfabrikken holder lagersalg.  Pandemien har også aflyst alle festivaler i år, og derfor  ligger fabrikken også inde med mange shotsrør. De er designet i et splintfrit materiale, så de ikke går i stykker, hvis de bliver tabt, så de er velegnede til sommerens fester.

Lagersalget foregår hos Spritfabrikken Danmark på Venus 20 i Kolding. Det foregår søndag den 21. juni og mandag den 22. juni, begge dage klokken 16-21.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce