Annonce
Ugeavisen Kolding

Svar til Knud Erik Langhoff

Annonce

Læserbrev: Knud Erik Langhoff skriver i et læserbrev, at Kolding Kommune bruger færrest penge pr. elev sammenlignet med landets øvrige kommuner. Han skriver, at der er tale om 6-16 årige elever, hvilket ikke er korrekt. Den samlede udgift er fordelt på de 6-16 årige borgere. Også dem, der hverken er startet eller dem der ikke længere går i skole. Dertil kommer, at kommunens udgift til elever på privatskolerne ligger ca. 20.000 kr. lavere end en folkeskoleelev, så tallet skal med andre ord tages med store forbehold.

Desværre har Knud Erik Langhoff ikke læst de analyser, der vedrører Kolding Kommunens skolevæsen. Eller også vil de flotte resultater, som Koldings folkeskoler har, blot forpurre hans forsøg på at føre valgkamp på bekostning af skoleområdet. Kolding Kommunes folkeskoler har nemlig i en årrække – også i dag – høj trivsel blandt eleverne, gode faglige resultater, effektivt løft af elever fra socialt udsatte hjem og ikke mindst en social trivsel, der ligger flot over landsgennemsnittet.


Desværre har Knud Erik Langhoff ikke læst de analyser, der vedrører Kolding Kommunens skolevæsen


Det er ærgerligt, at vores folkeskolerne ikke har flere midler. Det skyldes besparelser og ikke et politisk ønske. Det er dog tydeligt, at vores folkeskoler er veldrevne og vi får utroligt meget for pengene. Høj kvalitet for få penge: det er noget jeg husker, lagde Knud Erik Langhoff meget på sinde, dengang han sad i byrådet. Så jeg overraskes over, at han nu pludselig ønsker at investere mere i folkeskolerne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Kolding

En anbefaling

Annonce