Annonce
Ugeavisen Kolding

Tre karatetalenter fra klubben Kaizen Karate Do er udtaget til talentcenter

Karateklubben Kaizen Karate Do har en perlerække af unge talenter, der hele tiden gør opmærksom på sig selv. Således skal ni af klubbens kæmpere på et såkaldt katacenter, hvor de skal blive endnu bedre. Privatfoto
Annonce

Kolding: Også indenfor karatesporten har man et landshold, og en plads her er naturligvis noget af det fornemste, man kan opnå som karateudøver. Netop nu har Dansk Karate Forbund udtaget 12 karateudøvere fra Kaizen Karate Do her i Kolding til talentcenteret i Vestdanmark. Tre af dem skal nu arbejde i dybden med målrettet kamptræning på det såkaldte Kumite Talent Center - og de tre er Nermin Chaaban, Kasper Sieverts Sand og Simon Damgaard.

Hertil ni udøvere, som skal på Kata Talent Center (figurøvelser): Nermin Chaaban, Hugo Arenkiel, Nicklas Eskelund Levinsen, Sandra Andersen, Nicklas Clausen, Sebastian Sanvig, Julia Kristensen, Malek Chaaban og Gustav Fyhn.

- Der er i alt 16 elever på katacentret i Vestdanmark, heraf kommer altså de ni fra Kaizen Karate Do. Det er vi lidt stolte af, siger sensei Henrik Katborg i en pressemeddelelse.

Samtidig er sempai Daniel Bruun udtaget ikke blot til Nordiske Mesterskaber i slutningen af denne måned, men også til Europamesterskaberne i Budapest i februar. 15-årige Daniel har haft fast plads på landsholdet i godt et år nu, og kommer jævnligt hjem med stærke resultater fra store udenlandske stævner.

15-årige Daniel Bruun fra Kaizen Karate Do er blevet udtaget til NM og EM i Budapest til februar. Privatfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce