Annonce
Ugeavisen Kolding

Tre venner fik en god ide: Har sat bogbyttereol op i midtbyen

Kenneth Sørensen og hans to roomies har sat en bogbyttereol op mellem Stofa og Den Blå på Lilletorv. Foto: Steffen Nielsen
Håbet er, at reolen, som har fået navnet "Kolding Bogbyttecentral", kan inspirere koldingenserne til at læse noget andet end det, de normalt ville gøre.

Kolding: Over en lille brun reol sidder et lille håndtegnet skilt med et pizzaslice, en stak bøger og teksten Kolding Bogbyttecentral. Reolen står i ly under et halvtag ved siden af spisestedet Den Blå, og på hylderne står et par håndfulde forskellige bøger, som man de seneste par uger har kunnet bytte sig til, hvis man mangler noget nyt læsestof.

Det er Kenneth Sørensen, Kasper Karlsen Jensen og Lars Otte, som har taget initiativ til bogbyttereolen. De tre studerende bor sammen i en lejlighed oven på Stofa i Slotsgade, og efter aftale med butikken og deres udlejer har de fundet en plads til reolen i gyden mellem Den Blå og Stofa.

- Vi har set det i andre byer og synes, at det er lidt smart. Der var ikke nogen steder i Kolding, hvor man kunne bytte bøger, så vi fandt en gammel reol og har så alle tre bidraget med nogle af vores egne bøger, fortæller Kenneth Sørensen.

Udvide horisonten

Reglerne for bogbyttereolen er simple.

- Man må gerne bytte med sine egne bøger, men man må også gerne bare tage en bog, hvis man står og mangler, eller sætte nogle bøger i reolen, hvis man gerne vil af med nogle, forklarer Kenneth Sørensen, som håber, at mange koldingensere vil benytte sig af tilbuddet.

- Jeg håber, at nogen får læst nogle bøger, de ellers ikke ville have læst og får udvidet deres horisont, siger han.


Jeg håber, at nogen får læst nogle bøger, de ellers ikke ville have læst og får udvidet deres horisont.

Kenneth Sørensen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Kolding

Michael og Gitta fortæller åbent om deres datters diagnose: Hvis ikke nogen tør lukke op, bliver det noget, vi holder for os selv

Annonce