Annonce
Ugeavisen Kolding

Trods corona: Indehaver af interiørbutik ser positivt på fremtiden

Susanne Juul Lange er indehaver af butikken Kontrast Interiør i Søndergade. Mens interiørbutikken er lukket ned, sælger hun sine varer via blandt andet Instagram. Foto: Steffen Nielsen
Susanne Juul Lange åbnede i midten af november interiørbutikken Kontrast Interiør. Til trods for at corona har sat sit tydelige præg på handlen i butikken de seneste måneder, så er hun fortrøstningsfuld i forhold til fremtiden.
Annonce

Kolding: Tilbage i midten af november slog Susanne Juul Lange dørene op til sin nye interiørbutik, Kontrast Interiør, i det tidligere Sønderbro Apotek i Søndergade 10 A. Efter de første par måneder kan hun se tilbage på en tid, hvor corona i den grad har sat præg på handlen i butikken.

- Butikken blev taget rigtig godt imod, lige da vi åbnede, og det er jeg virkelig taknemmelig for. Jeg havde en rigtig god julehandel, og januar er traditionelt set lidt et vakuum, men det har selvfølgelig stået meget stille, siger Susanne Juul Lange.

Hun har derfor siden jul i stedet taget alternative metoder i brug, og hun sælger derfor en del af sit interiør via blandt andet sin Instagram-profil, hvorefter hun så kører ud og afleverer varerne til sine kunder.

- Jeg har ikke en webshop endnu, så jeg må sælge, hvor jeg kan. Det handler ligeså meget om at blive ved at minde folk om, at jeg er her, og vise lidt frem af, hvad jeg har på hylderne, siger Susanne Juul Lange.

Annonce

Drøm at drive butik

Selvom de forgangne uger under nedlukningen har været hårde for Susanne Juul Lange, så har hun ikke fortrudt, at hun valgte at åbne ny butik midt i en krise.

- Udefra set kan det godt virke mærkeligt at åbne på det tidspunkt, jeg gjorde, men samtidig så var det også bare en drøm, jeg havde, og da det rette lokale så dukkede op, var jeg bare nødt til at slå til, siger hun.

Hun er da også fortrøstningsfuld i forhold til de kommende måneder, selvom corona stadigvæk sætter dagsordnen i butikken, på både godt og ondt.

- Selvfølgelig er det irriterende, at vi skal holde lukket, men jeg synes, at det virker til, at der er flere i byen, der er blevet bevidste om, at man skal støtte op om de lokale butikker, hvis de også skal være der efter krisen. Det er helt bestemt en af de positive ting, der er kommet ud af alt det her, siger Susanne Juul Lange.


Butikken blev taget rigtig godt imod, lige da vi åbnede, og det er jeg virkelig taknemmelig for.

Susanne Juul Lange, Kontrast Interiør
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce