Annonce
Ugeavisen Kolding

Venner har overtaget Munken i Jernbanegade

Dan Adamsen Echkardt Hansen og Ramadan Fehratovic har overtaget Munken i Jernbanegade. De to mødtes for et år siden og er nu både venner og kompagnoner. Foto: Louise Lauritsen
Der er store planer for restauranten, som lige foreløbig fortsætter med samme menu og koncept.
Annonce

Kolding: De mødte hinanden tilfældigt på gangen på det kollegie, de begge boede på dengang, og nu her et år efter kan de foruden venner også kalde sig forretningspartnere. Pr. 7. oktober overtog 24-årige Ramadan Fehratovic og 25-årige Dan Adamsen Echkardt Hansen nemlig restaurant Munken i Jernbanegade, som ind til videre fortsætter med samme koncept som hidtil, hvor der serveres smørrebrød til frokost og klassiske retter som wienerschnitzel, steak og burger til aften.

Lige foreløbig bliver der ikke ændret det store i restauranten, men det unge makkerpar har store planer for stedet.

- Vi vil gerne renovere og lave det lidt mere lyst, forklarer Ramadan Fehratovic.

Han har tidligere arbejdet i restaurationsbranchen i flere år, blandt andet som restaurantchef. Men han står langt fra alene med ansvaret for gæsterne, for Ramadan og Dan har overtaget næsten alle medarbejderne i restauranten. Samtidig er de ved at lære en person op, som skal fungere som daglig leder for stedet.

Nu vil vi prøve at bygge et navn op her i byen, og når vi er på plads med det, så vil vi udvide, så der også bliver aftenåbent til cocktails fra torsdag til lørdag.

Ramadan Fehratovic

Annonce

Store planer

Planen er nemlig, at de to skal have tid til at udvikle forretningen.

- Vi elsker at stå her i restauranten, men vi skal have fokus på at få virksomheden til at vokse, forklarer Dan.

Foruden en renovering regner de to også med at kunne afsløre et nyt navn for restauranten i løbet af næste år, ligesom menukortet skal have en overhaling.

- Munken er noget, vi forhåbentlig kan bygge videre på. Vi har begge gode kontakter, og jeg brænder for restaurationsbranchen og for at være chef, siger Ramadan.

Lige nu har Munken åbent til aften alle dage i ugen og i nogle weekender også til frokost. Fremover skal der gerne være endnu mere aktivitet på adressen.

- Nu vil vi prøve at bygge et navn op her i byen, og når vi er på plads med det, så vil vi udvide, så der også bliver aftenåbent til cocktails fra torsdag til lørdag, siger Ramadan.

Han og Dan håber, at Munken i Kolding kan udvikles til en konceptrestaurant, som senere kan brede sig til andre byer.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce