Annonce
Lokalavisen Assens

Bestem hvilke julesalmer Syngedrengene skal synge

Nu kan du være med til at bestemme, hvilke julesalmer Syngedrengene skal synge ved de to julekoncerter i Vor Frue Kirke om et par uger. Foto: ASK
Har du en julesalmefavorit. Så vil koret Syngedrengene i Assens gerne høre fra dig.
Annonce

Assens: Syngedrengenes årlige julekoncert har i de senere år været et stort tilløbsstykke i Assens – endda i en sådan grad, at flere har måttet gå hjem med uforrettet sag, fordi der ikke var pladser nok i Vor Frue Kirke i Assens.

Det bliver der lavet om på i år.

Syngedrengene i Assens holder nemlig i år to julekoncerter. Det sker onsdag den 18. og torsdag den 19. december - begge dage klokken 19.30.

Og nu kan du være med til at bestemme, hvilke julesalmer det talentfulde drengekor skal synge som fællessange til de to julekoncerter.

- Vi prøvede noget lignende for nogle år siden, og nu kunne vi godt tænke os igen at lave en Top 4 over julesalmer, som koret skal synge sammen med publikum i kirken til julekoncerten, fortæller korleder og organist Finn Pedersen.

Som tak for hjælpen udlodder Syngedrengene to billetter til en af julekoncerterne.

For at deltage skal du blot skrive i kommentarfeltet herunder, hvilke julesalmer du synes, Syngedrengene skal synge.

Du må skrive lige så mange eller få, du har lyst til - blot skal du huske på, at det skal være salmer og altså ikke julesange som for eksempel "Søren Banjomus" eller "Jesus og Josefine".

Konkurrencen slutter mandag den 9. december, og vinderen vil få direkte besked.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Assens

Klumme: - Jeg kan naturligvis godt følge, at det skaber en vis ulighed, hvis Louises forældre hyrer Medina til at komme og optræde med popcorn-maskiner og lysshow

Annonce