Annonce
Lokalavisen Assens

Citycrawl 2020: Se Haarby City efter lukketid

Haarby Lokalråd har planlagt en ny omgang citycrawl. I år er der mulighed for at besøge fire steder i Algade i Haarby efter lukketid. Foto: Søren Plovgaard
Haarby Lokalråd er klar med et nyt arrangement, hvor deltagerne besøger en række butikker og virksomheder efter normal åbningstid.
Annonce

Haarby: Sidste år havde Haarby Lokalråd premiere på citycrawl - en aktivitet, hvor deltagerne begiver sig rundt i byen for at besøge lokale butikker og virksomheder efter deres normale åbningstid.

Nu er Haarby Lokalråd klar med en ny omgang citycrawl. Den finder sted fredag den 6. marts, hvor deltagerne mødes ved Kulturlinien på Linien 2 klokken 19.

- Sidste år blev vi nærmest løbet over ende, da vi lavede citycrawl. Der kom 170 borgere til arrangementet, hvor deltagerne var delt ind i fire hold. Vi regner med mindst lige så mange deltagere denne gang, siger Jens Jakobsen fra Haarby Lokalråd.

Sidste år gik aftenturen forbi Frisør AB, Rema 1000, Haarby Dyreklinik og Strandgades Auto, inden man rundede aftenen af med et overraskelsesbesøg på værtshuset Bystævnet.

- Vi synes, at denne event er nytænkende og anderledes, og at det virker ret godt. Når man besøger en butik efter lukketid, kommer man tæt på de ansatte på en anden måde. Det skaber en anderledes tilgang og oplevelse af den enkelte butik, siger Jens Jakobsen.

Denne gang skal deltagerne i citycrawlen på besøg hos Haarby Boligmontering, Salon Ninett by Lotte, Shell og Røde Kors Huset, inden der rundes af med en lille overraskelse.

Inden selve citycrawlen sættes i gang klokken 20 er der velkomst i Kulturlinien klokken 19, hvor der også vil finde en orientering og opdatering sted omkring de seneste nyheder fra Haarby. Der vil desuden være mulighed for at deltage i en konkurrence, hvor Jakobsen Farver har sat maling til en værdi af flere end 1000 kroner på højkant som præmie.

Deltagerne i "Citycrawl 2020 Haarby City" sendes igen i år afsted i mindre hold. Arrangementet, der henvender sig til all over 18 år, er gratis at deltage i.

Vi synes, at denne event er nytænkende og anderledes, og at det virker ret godt.

Jens Jakobsen, Haarby Lokalråd

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Assens

Ændringer hos kirken

Annonce