Annonce
Lokalavisen Assens

Fodboldpigerne fra Assens tromler al modstand ned

Det vindende U9-hold fra Assens. Bagest fra venstre er det Katrine Larsen, Alma Jeppesen og Mathilde Christensen. Forrest fra venstre:Træner Rene Jeppesen, Marie Holm, Olivia Alexandersen og Katrine Holm. Foto: Michael Bager
Assens Fodbold Clubs U9-hold vandt i weekenden det prestigefulde Fyens Stiftstidende Cup 2019 efter en sejr i finalen over Dalum IF.
Annonce

Forleden fik Assens Fodbold Clubs fodboldpiger nyt spilletøj af Rema 1000 i Assens.

Pigerne spillerne nu i lyserødt, men det er ikke kun farven på trøjerne, der vækker opsigt, når de to pigehold begiver sig ud i landet til indendørs fodboldstævner.

Også resultaterne er opsigtsvækkende.

På få år er det lykkes træner René Gramm Jeppesen at samle og udvikle en talentfuld trup, og holdet går fra den ene triumf til den anden.

Søndag vandt U9-holdet det traditionsrige Fyens Stiftstidende-stævne i Odense Idrætshal. Stævnet er det mest prestigefulde på Fyn.

Pigerne spillede sig i semifinalen uden de store problemer, men måtte vente næsten fire og en halv time på at komme kamp igen. Modstanderen hed nu Marienlyst 2, og spillerne mærkede for alvor, at stemningsniveauet i hallen var steget markant. Men pigerne holdt koncentrationen og vandt kampen 4-1.

Og så ventede de skrappe piger fra Dalum IF i finalen.

Hallen kogte, da finalespillerne en efter en blev kaldt ind i hallen under høj musik og projektørlys.

Det blev som forventet en meget tæt kamp, men ved stillingen 1-1 lavede AFC's Alma Jeppesen en lille genialitet, der skulle blive afgørende for kampens udfald. Med en genial aflevering bag om støttebenet, spillede hun Katrine Holm helt fri til scoring, og så stod der 2-1 til vestfynboerne. Og da der ikke blev scoret yderligere i kampen, kunne AFC-pigerne lade sig hylde som vindere af Fyens Stiftstidende Cup 2019.

Holdet kommer ikke til at ligge ret længe på laurbærrene. I weekenden deltager to hold i kommunemesterskaberne i Aarup samt et hold ved danmarksmesterskaberne i Fredericia.

Alma Jeppesen (i midten) blev kåret som finalens bedste spiller. Foto: Michael Bager
Assens vandt finalen med 2-1 over Dalum IF. Foto: Michael Bager
Pigerne under præmieoverrækkelsen. Foto: Michael Bager
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Assens

Klumme: - Jeg kan naturligvis godt følge, at det skaber en vis ulighed, hvis Louises forældre hyrer Medina til at komme og optræde med popcorn-maskiner og lysshow

Annonce