Annonce
Lokalavisen Assens

Fredag den 13: Tobaksgaarden har forpremiere på thriller, der er optaget i Glamsbjerg

Flere scener i Jesper Isaksens ny gyserfilm Victim of Love udspiller sig på lange, mørke gange og erotiske rum på det tidligere Glamsbjerg Hotel. Rudi Køhnke har hovedrollen i filmen, der har forpremiere i Tobaksgaarden i Assens fredag den 13. november. Arkivfoto: Michael Bager

Assens: Tobaksgaarden og instruktørdebutanten Jesper Isaksen slår nu dørene op for forpremieren på den nye danske thriller- og horrorfilm Victim of Love.

Det sker naturligvis på den helt rette dato - nemlig fredag den 13. november.

Filmen er blandt andet er optaget i Glamsbjerg, og Tobaksgaarden har fået sat en eksklusiv Meet and Greet med instruktøren op umiddelbart inden filmen kommer op på lærredet. Her vil Jesper Isaksen blandt andet fortælle om sin relation til lokalområdet og valget om at optage dele af filmen på Glamsbjerghus.

I Victim of Love forvandles handlingen til en gradvis psykisk tilstand. Det genkendelige København depraverer og fortaber sig i et fantasmagorisk mareridt, og publikum bliver tvunget til at tvivle på det, de ser.

Plakaten til instruktør Jesper isaksens nye gyser, der har fået pæne anmeldelser.

Stilen er en del af selve historien i Jesper Isaksens debut, og på ganske udansk vis er der fuld smæk på de suggestive billeder filmet af unge Mathias Tegtmeier.

Der er Meet & Greet med Jesper Isaksen i biografsalen i Tobaksgaarden fra klokken 18 til klokken 18.30.

Billetsalget er gået i gang.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Assens

Flere gratis intimkoncerter

Annonce