Annonce
Lokalavisen Assens

Fynske Bank i Assens ændrer i ledelsen: Louise og René bliver nye chefer

René Gramm Jeppesen og Louise Andersen skal fremover lede Fynske Banks filial i Assens i fællesskab. Foto: Moren Knudsen
René Gramm Jeppesen og Louise Andersen overtager i fællesskab ledelsen af Fynske Banks afdeling i Assens. De afløser Søren Thomsen, der skal være filialdirektør i Middelfart.

Assens: René Gramm Jeppesen og Louise Andersen skal fremover stå i spidsen for Fynske Banks filial i Assens.

René Gramm Jeppesen og Louise Andersen får titel af filialchef og erhvervskundechef, og de overtager ledelsen efter Søren Thomsen, som skal være filialdirektør i Fynske Bank i Middelfart tæt på sin bopæl i Strib.

Ledelsesændringerne træder i kraft 1. marts.

42-årige René Gramm Jeppesen er et kendt ansigt for kunderne i Assens. Han har været rådgiver i banken i Assens i 13 år - heraf de seneste syv år som privatkundechef. I sin nye stilling skal René Gramm Jeppesen fortsætte med at rådgive egne kunder, have medarbejderansvar for privatafdelingen samt ansvar for bankens markedsaktiviteter i lokalområdet, som blandt andet omfatter uddelinger til lokale initiativer for Fonden for Fynske Bank.

- Jeg ser meget frem til at tage over efter Søren Thomsen, som jeg har været glad for at arbejde ledelsesmæssigt sammen med de seneste syv år. Heldigvis kan vores samarbejde fortsætte, da Søren jo forbliver i Fynske Bank. Jeg kommer til at videreføre mange af de tiltag, som kunderne allerede kender os for, nemlig at vi er tæt på vores kunder og bygger vores rådgivning på troværdighed og nærvær, siger René Gramm Jeppesen.

Annonce

Ny konstellation

Det er en ny konstellation med to chefer i spidsen for filialen i Assens, men Louise Andersen ser det som det rigtige setup for banken.

- Det er selvfølgelig nyt med to chefer, men i og med, at René og jeg begge har været en del af filialen i Assens i mange år, står vi stærkt med hvert vores område, som vi kan udvikle i samarbejde med vores dygtige medarbejdere. Jeg ser også frem til at prøve kræfter med ledelsesansvaret, som er nyt for mig, siger 35-årige Louise Andersen.

René Gramm Jeppesen og Louise Andersen på trappen til Fynske Banks filial i Assens. Foto: Morten Knudsen

Hun har været i Fynske Bank i 13 år, heraf de seneste knap syv år som erhvervsrådgiver i Assens-filialen. Louise Andersen er for nylig blevet genvalgt som medarbejderrepræsentant i bankens bestyrelse, hvor hun har siddet i de seneste fire år. Fremover skal Louise Andersen fortsætte med at rådgive små- og mellemstore virksomheder, ligesom hun vil fortsætte med at have sine landbrugskunder.


Jeg ser også frem til at prøve kræfter med ledelsesansvaret, som er nyt for mig

Louise Andersen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lokalavisen Assens

Stadig for høj smitte i Assens: Legepladser spærres af, skole omdannes til teststed og plakater på arabisk og engelsk

Lokalavisen Assens

Fodboldfitness for alle

Annonce